Bar çapkını

Cem Yılmaz, önceki gece Harbiye'deki bir mekanda çapkınlıktaydı! Ünlü şovmen, tüm çabasına rağmen barda tanıştığı kumral güzelle aynı takside yakalandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Kasım 2015 Güncelleme 30 Kasım 2015, 01:20
Bar çapkını

İÇİNDEKİLER

Son filmi 'Ali Baba ve 7 Cüceler'i vizyona soktuktan sonra gece hayatına dalan Cem Yılmaz, önceki gece yakın dostu Ozan Güven'le Harbiye'deki Klein adlı mekanda eğlendi. İçeride kumral bir güzelle tanışan Cem Yılmaz, mekandan çıkmadan önce güvenlik görevlilerine, "Dışarıda gazeteci olup olmadığını kontrol edin" uyarısı yaptı. Gazetecileri fark edemeyen görevliler, "Kimse yok, rahat çıkabilirsiniz" deyince Yılmaz, kapıda belirdi.

SON DURAK ÇORBACI OLDU
Her ihtimale karşı mekanda tanışıp eğlendiği kumral güzeli önden gönderen komedyen, flaşların patlamasıyla şaşkınlık yaşadı. Cem Yılmaz, hızlı adımlarla kumral güzelin olduğu taksiye bindi. Ozan Güven, taksinin ön koltuğuna otururken Yılmaz, arka koltuğuna geçti. Sıkışan trafiğin azizliğine uğrayan şovmen ile yanındaki güzel, aynı araçta görüntülenmekten kurtulamadı. Son adresleri Etiler'deki Sarıhan Çorbacısı olan ikili, mekandan 06:30'da ayrıldı. Cem Yılmaz, gazetecilerin soruları karşısında "Sabah 06:30'da sizinle ne konuşayım?" diyerek kumral güzelle oradan ayrıldı.



Ünlü komedyen ile kumral güzel, trafik sıkışınca aynı takside ve yan yana görüntülenmekten kurtulamadı.




GÜZELİN KEYFİ YERİNDE!
Cem Yılmaz, yüzünü saklasa da yanındaki güzel gazetecileri görünce kahkahayı bastı.

HALİL ÇİLİNGİR