Hakan dede

Türkiye'nin Benjamin Button'ı Hakan Peker, dede oldu! Senelerin geçmesine rağmen yaşlanmak yerine gençleşen 51 yaşındaki şarkıcının oğlu, 10 gün önce doğan bebeğine de 'Hakan' adını verdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Kasım 2015 Güncelleme 26 Kasım 2015, 00:00
Hakan dede

İÇİNDEKİLER

Yıllara meydan okuyan Hakan Peker'den sevindirici haber geldi... Temiz Magazin isimli internet sitesinde yayınlanan habere göre; ünlü sanatçının oğlu Burak, 16 Kasım'da eşi Belde Hanım'ın doğum yapmasının mutluluğunu yaşadı. Belde ile Burak Peker, oğullarına ise dedesinden ilham alarak 'Hakan' ismini verdi. Fenomen film 'Benjamin Button'da Brad Pitt'in canlandırdığı karakter gibi yaşlanmak yerine gençleşen Hakan Peker'in dede olması, sosyal medyada da geniş yer buldu. 'Hakan dede' için şöyle espriler yapıldı:

ESPRİ KONUSU
"Ben hayatta yoktum Hakan Peker, şarkı söylüyordu. 18 yaşına girdim Hakan Peker aynı", "Hakan Peker'in ilkokula başladığını duysam dede olduğunu duyduğum gibi şaşırmazdım", "Bence hepimiz öleceğiz ve dünya Hakan Peker'e kalacak."



Hakan Peker'in yıllar geçtikçe yaşlanmak yerine gençleştiği düşünülürse biz de kendisinin anlayışına güvenerek torununu kucağında böyle resmettik.