Zirvenin adresi atv

Milyonlar, Ekim ayında atv ekranını tercih etti. atv; dizilerinin yanı sıra haber ve yarışma programlarıyla en yüksek izlenme oranına ulaşıp tüm kanalları geride bıraktı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Kasım 2015 Güncelleme 03 Kasım 2015, 01:23
Zirvenin adresi atv

İÇİNDEKİLER

Geçen ay, milyonlar yine atv ekranına kilitlendi. atv, dizi ve programlarıyla Ekim'de tüm gün, tüm kişiler-tüm gün, AB-tüm gün, Tüm Gün 20 yaş üstü ABC1 ve Prime Time 20 yaş üstü ABC1 kategorilerinde en çok izlenen kanal oldu. Kantar Medya'nın verilerine göre, en yüksek izlenme oranlarına imza atan atv, diğer kanalları geride bırakarak Ekim'i zirvede kapattı.

Esra Erol'da ve 'Müge Anlı ile Tatlı Sert', atv Ana Haber Bülteni ve Kahvaltı Haberleri; Kim Milyoner Olmak İster, Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun programları, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Kara Ekmek, Kırgın Çiçekler, Evli ve Öfkeli, Analar ve Anneler, Kertenkele ve Eve Dönüş dizileri atv'yi birinciliğe taşıyarak yine Türkiye'nin tercihi oldu.

EN ÇOK SİNEM KONUŞULDU
Interpress'in araştırmasına göre, Ekim'de magazin gündeminin ilk sırasına Sinem Kobal yerleşti. Kobal, yeni dizisi 'Analar ve Anneler' ile olay yarattı.