Her şey kızım için

Nefise Karatay, Bodrum'da 'Cicişler'le yakalanan eşini artık tamamen affetti. Önceki gün Day'la Bebek'te görüntülenen Karatay'ın Maya'ya ilgisi 'Boşanmayı kızı için istemedi' dedirtti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Ekim 2015 Güncelleme 13 Ekim 2015, 00:00
Her şey kızım için

İÇİNDEKİLER

Bebeğini kucağına aldıktan çok kısa bir süre sonra ihanete uğradığı konuşulan Nefise Karatay, evliliğine ikinci bir şans vermişti. Karatay, Bodrum'da 'Cicişler'le yakalanan Yusuf Day'a güvendiğini söyleyerek de eşine sahip çıkmıştı. Bu olayın ardından en son Kurban Bayramı'nda görüntülenen Nefise Karatay ile Yusuf Day'ın o dönemki gergin halleri "Krizi aşamadılar" dedirtmişti.

FORMUNA DÖNDÜ
Ancak önceki gün bu kez Bebek'te görüntülenen Nefise Karatay ile Yusuf Day'ın keyfi son derece yerindeydi. Müdavimi oldukları Lucca'da oturan ünlü çiftin yanında kızları Maya da vardı. Kızını bir an olsun kucağından düşürmeyen Nefise Karatay, bir ara Maya'yı emzirmek için de mekanın içerisine girdi. Karatay'ın eski formuna geri döndüğü de gözden kaçmadı. Nefise Karatay ile Yusuf Day'ın masadaki samimi halleri de "Nefise, kızının mutluluğu için krizi tamamen aştı" dedirtti. Bu arada çift, gazetecilerin soru sormasını önlemek için araçlarını mekana sıfır yanaştırdı.


YÜZLER GÜLÜYOR
Ünlü çiftin, önceki gün Bebek'te sergilediği haller "Evliliklerindeki krizi tamamen atlattılar" dedirtti. Özellikle eşine ihanet etmekle suçlanan iş adamı Yusuf Day'ın sık sık kahkaha atması ve sürekli gülümsemesi objektiflere işte böyle yansıdı.

AYDIN HAMZA