Yasak aşk bitti

Evli yapımcı Fatih Aksoy, Burcu Bingöl'le geçen hafta TAKVİM'e yakalandı. Yasak aşkın ortaya çıkmasıyla Aksoy'un terk ettiği Bingöl, sosyal medyadan küfürlü mesaj gönderdi!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Ekim 2015 Güncelleme 09 Ekim 2015, 01:34
Yasak aşk bitti

İÇİNDEKİLER

Takvim'in Fatih Aksoy'u çapkınlıkta yakalaması, gündeme bomba gibi düşmüştü. Ünlü yapımcının geçen hafta birlikte yakalandığı Burcu Bingöl'le 4 yıldan beri yasak aşk yaşadığının ortaya çıkması da evliliğinde kriz yarattı. Dedikodulara daha önce de eşi tarafından aldatılan Ayşenur Aksoy, son ihanet üzerine boşanma kararı aldı.



EŞİNİN GÖNLÜNÜ ALDI...
Ancak evliliğini bitirmek istemeyen Fatih Aksoy, güzel oyuncuyla olan yasak ilişkisini noktaladı. İddialara göre Aksoy, haberimizin ardından Burcu Bingöl'le olan tüm ipleri kopardı. Bir dönem Fatih Aksoy'un yapımcısı olduğu 'Doktorlar' dizisinde rol alan Bingöl'ün sosyal medya paylaşımları da ayrılık dedikodularının kanıtıydı.



HABERİMİZİN HEMEN ARDINDAN
Burcu Bingöl, haberimizin yayınlandığı günün akşamı yani 3 Ekim Cumartesi, facebook profilinden İngilizce olarak şu yazıyı paylaştı: "Bir gün bilge bir kadın 'S...r et' demiş ve sonsuza kadar mutlu yaşamış." Fatih Aksoy'un yasak aşkını noktalamasının ardından Ayşenur Aksoy'un boşanmaktan vazgeçtiği de konuşulanlar arasında..