Tehlikeli oyun

Asmalımescit, önceki akşam bildik görüntülere sahne oldu. Çocuklar, para için Bengü'nün aracının arkasına takıldı. Yüreği ağzına gelen güzel popçu, hemen otomobilini durdurdu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Ekim 2015 Güncelleme 05 Ekim 2015, 01:47
Tehlikeli oyun

İÇİNDEKİLER

İstanbul'un gözde eğlence adresi Asmalımescit'te yine yürekler ağza geldi... Bugüne kadar birçok ünlü ismin tacize uğradığı, sokak çocuklarının para toplamak için hayatını tehlikeye attığı Asmalımescit'te yine bildik görüntüler vardı. Ünlü popçu Bengü, önceki gece modacı Hakan Akkaya ve yakın arkadaşları ile Saki Meyhanesi'nde eğlendi. Mekanda yaklaşık 4 saat kalan şarkıcının etrafını sokak çocukları sardı.

VATANDAŞ DA İSYAN ETTİ

Çocukları kibarca reddeden Bengü, hemen aracına bindi. Israrcı çocuklar, otomobil hareket halindeyken aracın üzerine çıkmaya çalıştı. Olası bir faciayı, arabanın sıkışık trafik yüzünden yavaş gitmesi önledi. Durumu fark eden Bengü ise hemen aracını durdurup sokak çocuklarına para verdi. Yüreği ağzına gelen ünlü popçu, çocuklara da "Bir daha sakın böyle bir şey yapmayın" uyarısında bulundu. Bengü'nün otomobilinin üzerine çıkmaya çalışıp tehlikeli bir oyun oynayan çocukları gören vatandaşlar ise "Biri buna artık dur demeli. Neredeyse her akşam sokak çocukları burada ölüm pahasına para peşinde koşuyor" dedi. Bu arada Bengü'nün başına gelen bu durumu daha önce Sezen Aksu'dan Meltem Cumbul'a Kenan Doğulu'dan Tuba Ünsal'a kadar birçok ünlü isim de yaşamıştı.


Çocukların otomobilinin arkasına takıldığını fark eden Bengü, hemen aracı durdurup onlara 100 lira verdi.

HALİL ÇİLİNGİR