İşte o kadın!

Yapımcı Fatih Aksoy'un Arnavutköy'de yakalandığı gizemli güzelin kim olduğu ortaya çıktı. Aksoy'un yanındaki sarışın, bir dönem kendi dizisinde de rol verdiği oyuncu Burcu Bingöl

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Ekim 2015 Güncelleme 04 Ekim 2015, 00:00
İşte o kadın!

İÇİNDEKİLER

Yapımcı Fatih Aksoy'la ilgili dün gazetemizde yer alan "Senin Paran Bizde Geçmez" başlıklı haber büyük ses getirdi. Perşembe günü Arnavutköy'de sarışın bir güzelle objektiflere yakalanan Fatih Aksoy, büyük bir cüretle muhabirimize rüşvet teklif ederek fotoğraflarının silinmesini istemişti. Ancak umduğunu bulamayan ünlü yapımcı, haberimizin ses getirmesinden sonra adeta sırra kadem bastı.

DİZİDE ROL VERMİŞ
Evli ve 2 çocuk babası olan Aksoy'un "Çapkınlık sabıkası"
git gide kabarırken herkes yapımcının yanındaki gizemli sarışının kim olduğunu merak ediyordu. Haberimizi takibe alan dedigimdedik.com bu güzelin kim olduğunu ortaya çıkardı. Fotoğrafları çekilirken yüzünü saklayan genç sarışın, Aksoy'un yapımcılığını üstlendiği Doktorlar dizisinde Şebnem Saraç karakterini canlandıran Burcu Bingöl çıktı. Genç oyuncunun, ikinci sezonda diziye dahil olduğu ve cerrahi asistanı Şebnem karakterini canlandırdığı ortaya çıktı.




4 YILLIK İLİŞKİ!
Bu arada Aksoy ve Burcu Bingöl'ün 4 yıldır gizli gizli buluştukları ve aşk yaşadıkları da iddialar arasında yer aldı. İki tarafta bu iddialar karşısında sessiz kalarak kafa karıştırdı. Fatih Aksoy, 2013 yılında da eski manken Neslihan Önder'le yasak aşk yaşamış ve evliliği bitme noktasına gelmişti.

EŞİNİ KIRDI
Ünlü yapımcının 2006 yılında evlendiği Ayşenur Hanım'dan 2 çocuğu bulunuyor. Daha önce de Fatih Aksoy'un ihanetine uğrayan Ayşenur Hanım'ın yaşanan bu son olaydan sonra da büyük bir hüsran yaşadığı konuşuluyor.

AYDIN HAMZA