Senin paran bizde geçmez

Önceki gün bir güzelle Boğaz'da yakalanan Fatih Aksoy, şoförü aracılığıyla bu karelerin silinmesini istedi. Haberi yapılmasın diye muhabirimize rüşvet teklif eden çapkın yapımcı, haddini iyice aştı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Ekim 2015 Güncelleme 03 Ekim 2015, 01:37
Senin paran bizde geçmez

İÇİNDEKİLER

Fatih Aksoy'un çapkınlık defterine yeni bir güzel eklendi! 2006 yılında evlendiği Ayşenur Hanım'ı defalarca aldattığı konuşulan ünlü yapımcı, önceki gün de Arnavutköy'de çapkınlıktaydı. Fatih Aksoy, sarışın bir güzelle Eftelya Balıkçısı'nda öğle saatlerinde buluşup yemek yedi. Bu sırada muhabirimiz Aydın Hamza, ünlü yapımcıyla yanındaki güzelin fotoğraflarını çekmeye başladı. Fatih Aksoy, şoförünü hemen muhabirimizin yanına yollatıp fotoğrafların silinmesini istedi.

SABIKASI İYİCE KABARDI!
Muhabirimizin bu kareleri silmediğini anlayan Fatih Aksoy, bu kez ortak tanıdıklar aracılığıyla Aydın Hamza'ya "O fotoğraflar silinir ve haber yayınlanmazsa kendisi için gereken neyse yapacağım" diyerek rüşvet teklif etti. Biz de Fatih Aksoy'un çapkınlıkta çekilen fotoğraflarını yayınlayarak, kendisine önerdiği parayı hatırlatıp "Biz Takvim'iz, senin paran bizde geçmez" diyoruz! Son olarak 2013 yılında eski manken Neslihan Önder'le yasak aşk yaşayan ve ihanet fotoğrafları gazete manşetlerinde yer alan Fatih Aksoy, eşine kendini zor affettirmişti. Aradan geçen 2 yılın ardından yine çapkınlıkta yakalanan ünlü yapımcıya Ayşenur Aksoy'un şimdi nasıl bir tepki vereceği ise merak konusu...



TARİH: 01.10.2015
YER: ARNAVUTKÖY
SAAT: 14.30

TAKVİM'E SÖKMEZ
Ünlü yapımcının yanındaki gizemli güzel, muhabirimizin fotoğraflarını çektiğini görünce hemen yüzünü sakladı. "Nasıl olsa bu fotoğrafları sildiririm" diye düşünen Fatih Aksoy ise hayli rahattı. Ama sert kayaya çarptı!

BU İLK VUKUATI DEĞİL
Daha önce adı Aysun Kayacı gibi birçok güzelle ihanet haberlerine karışan Fatih Aksoy, son olarak manken Neslihan Önder'le yasak aşk yaşadı. 2013'te ortaya çıkan bu yasak ilişkiden Önder'in bebek aldırdığı bile iddia edildi. Ayşenur Aksoy da eşini bu yüzden uzun süre affetmemişti.



AYDIN HAMZA / ÖZEL