Tedavi şart

Kadınlara şiddette sabıkalı olan Murat Varol'un son kurbanı Deniz Akkaya oldu. Ünlü model, hakkında 'uzaklaştırma kararı' talep ettiği eski aşkının 'öfke kontrolü tedavisi' görmesini istedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Eylül 2015 Güncelleme 03 Eylül 2015, 00:00
Tedavi şart

İÇİNDEKİLER

Bu yaza damga vuran 'ünlü kadınlara şiddet' haberlerine bir yenisi eklendi. Sosyetik eşi Malkoç Süalp'ten psikolojik şiddet gördüğünü iddia eden Bade İşçil ve yine eşi Serkan Uçar'ın kendisini ölümle tehdit ettiğini söyleyen Ece Erken'den sonra şimdi de Deniz Akkaya, benzer iddialarda bulundu. Yaklaşık 10 yıl önce aşk yaşadığı iş adamı Murat Varol'la 6 ay önce yeniden bir araya gelen güzel modelin ilişkisi 'şiddet' yüzünden bitti. Deniz Akkaya, önceki Cumartesi 'kadınlara şiddetten sabıkalı' sevgilisine ilişkiyi bitirmek istediğini söyledi.

'KANUN VE HUKUK, GEREĞİNİ YAPACAK'
Güzel oyuncu, Murat Varol'un öfke patlamalarından bıkmıştı. Deniz Akkaya'nın kendisinden ayrılmak istediğini duyunca çıldıran sosyetik iş adamı, güzel modeli darp etti. Hemen en yakındaki Arnavutköy Karakolu'na sığınan Deniz Akkaya, dün de Murat Varol'dan şikayetçi oldu. Hukuki işlem başlatan Akkaya, avukatı aracılığıyla verdiği dilekçeyle Murat Varol için uzaklaştırma kararı çıkartılmasını istedi. "Kanun ve hukuk gereğini yapacaktır" diyen Deniz Akkaya'nın dilekçesinde; Varol'un öfke kontrolü konusunda tedavi görmesinin şart olduğunu belirttiği konuşuluyor.

MURATZEDELER
Murat Varol, geçtiğimiz yıllarda da eski eşi Gülşen ve yine eski sevgilisi Aysu Baceoğlu'na şiddet uygulamıştı. Manken Baceoğlu, şimdi de Deniz Akkaya'nın başına gelenler için Varol'a şöyle gönderme yaptı: "Huylu, huyundan vazgeçmez."