Erkek geliyor

Önceki gün atv'deki ilk programını yapan Esra Erol, '7 aylık hamileyim. Bebeğimin cinsiyeti erkek, ismi de Ömer olacak' dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Eylül 2015 Güncelleme 02 Eylül 2015, 00:00
Erkek geliyor

İÇİNDEKİLER

Yeniden yuvasına dönen Esra Erol, önceki gün sezona bomba gibi bir başlangıç yaptı. Herkesi yine atv'ye kilitleyen başarılı sunucu, programını evlilik programından çok daha öteye taşıdığını bir kez daha ortaya koydu. Esra Erol'da, dopdolu içeriğiyle sosyal medya gündemine de yerleşti. Programında ayakta durmaktan kaçınan Esra Erol, hamileliğiyle ilgili açıklamalar yaptı. Kaç aylık hamile olduğunu ve bebeğinin cinsiyetini canlı yayında açıklayan Erol, şöyle dedi: "Tam tamına 25 haftanın içinde bulunuyorum, 7 aylık hamileyim. Bebeğin cinsiyeti erkek ve ismi Ömer olacak." Ekim'de doğum yapacak olan Esra Erol, hislerini ise şöyle dile getirdi:

'İYİ BİR AİLE OLDUK'
"Aile olmayı, kalabalık olmayı seviyorum. İdris Ali'yi yalnız büyütmek istemedim. Kendiniz için de bunu istiyorsunuz. Eşim Ali ile iyi bir ilişki kurduk. İyi bir aile olduk. Birlikteliğimize yatırım yapıyoruz. Çocuklarımız olunca dünyanın en mutlu insanları oluyoruz."