Sen başkasın

Megastar'ın önceki akşamki konserine Arda Turan damga vurdu. Tarkan, 'Sen bizim gururumuzsun' dediği Arda için 'Sen Başkasın'ı söyledi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Ağustos 2015 Güncelleme 29 Ağustos 2015, 01:48
Sen başkasın

İÇİNDEKİLER

POP müziğinin dev ismi Tarkan, önceki akşam 10 günlük Harbiye Açıkhava konser serisinin ikincisine imza attı. Her zamanki gibi tezahüratlar eşliğinde sahneye çıkan Megastar, hayranlarına unutulmaz bir akşam yaşattı. Seyirciler arasındaki en dikkat çeken isim ise Arda Turan'dı. Konsere sevgilisi Aslıhan Doğan ile gelen yıldız futbolcu, hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirdi.


Konseri en ön sırada izleyen Arda Turan, fotoğrafları çekilirken şalla mini şort giyen sevgilisinin bacaklarını böyle kapattı.

'AVRUPA'DAKİ STARIMIZSIN'
Tarkan da Arda Turan'ı sahnede selamlamadan geçmedi. Önce yıldız futbolcuya geçmiş olsun dileklerini ileten Megastar, ardından Arda Turan'a şöyle seslendi: "Seninle ne kadar gurur duysak azdır. Avrupa'da gururumuzsun, starımızsın. Şimdiki şarkımı senin için seslendireceğim." Tarkan, ardından da 'Sen Başkasın' parçasını söyledi.

TEK YÜREK OLALIM
Tarkan, son günlerde yaşanan üzücü olaylara da değinerek şöyle mesaj verdi: ''Ülkemizdeki bu durum beni çok derinden üzüyor. Oysa ki biz biriz, hiç ayrılmadık, hep iç içe beraber yaşadık, beraber ağladık, beraber sevindik, biz hiç kopmadık. Tek bilek tek yürek olalım."

HALİL ÇİLİNGİR