Ersun Yanar

Eşi ve kızı, 20'li yaşlardaki sevgilisine 300 bin TL 'yuva yıkma' davası açtığı Ersun Yanal, şimdi yandı. Aşk tatilini dedektif gibi takip eden eşi, ihaneti fotoğraflayarak dosyalıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Ağustos 2015 Güncelleme 28 Ağustos 2015, 01:19
Ersun Yanar

İÇİNDEKİLER

Futbol yorumculuğu yapan ünlü teknik direktör Ersun Yanal'ın başı aşkla derde girdi. Eşi Şenay Yanal ve kızı Femin Yanal; yuvalarını yıkan, teknik direktörün sevgilisi İren A.'ya manevi tazminat davası açtı. Şenay Yanal 250 bin TL, kızı Femin Yanal da 50 bin TL manevi tazminat istedi. Aldatılan eş Şenay Yanal bununla yetinmeyerek Bodrum'da sevgilisiyle tatil yapan Ersun Yanal'ın peşine düştü. İhaneti mahkemede kanıtlamak ve yüklü miktarda tazminat kazanmak isteyen Şenay Yanal dedektif gibi takip ettiği eşi ile sevgilisinin fotoğraflarını çektirdi. Kızıyla birlikte hareket eden Bayan Yanal'ın açtığı boşanma davasının delillerini de bizzat kendisinin topladığı belirtiliyor. Özel hayatındaki gelişmelere rağmen sessizliğini sürdüren 53 yaşındaki Ersun Yanal, 20'li yaşlardaki sevgilisi İren A. ile tatilini sürdürüyor.

MANEVİSİ BİLE BÜYÜK
Anne-kız açtıkları tazminat davasında yasak ilişki nedeniyle Yanal Ailesi'nin dağıldığı, huzurlarının yok olduğu belirtti. Şenay Yanal ayrıca açtığı boşanma davası için de eşinin, sevgilisiyle yaptığı tatildeki fotoğraflarını da çektirerek dava dosyasına koydurmayı amaçladığı iddia edildi. Şenay Yanal'ın yüklü miktarda tazminat talep edeceği belirtildi. Femin Yanal'ın,yaşanan olaylar nedeniyle babasını yanında bulamadığı, ağır travmalar geçiren anne-kızın psikolojik destek aldığı da iddia edildi. Evlilik dışı ilişkiyle kişilik haklarına saldırıda bulunduğunu iddia ettikleri İren A.'dan, Şenay Yanal 250 bin TL, kızı Femin Yanal da 50 bin TL manevi tazminat talep ediyor.

UFUK ÖZCAN / BODRUM