Emrah gitsin

Emrah'ın 'Aileme saldırdılar' diye suçladığı Bodrum'daki komşuları, iddiaları yalanladı. Site sakinleri, 'İmza topladık. Onun buradan gitmesini istiyoruz' dedi!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Ağustos 2015 Güncelleme 01 Ağustos 2015, 00:00
Emrah gitsin

İÇİNDEKİLER

Ünlü şarkıcı Emrah'ın ailesinin Bodrum'daki komşuları tarafından darp edildiği iddia edilmişti. Emrah, haksız yere eşi Sibel Hanım ve ailesine saldırıldığını idida ederken olayın diğer kahramanları Sönmez Ailesi, tam aksini söyledi. Meliha Sönmez, annesinin Sibel Erdoğan'ın bir çocuğu dövdüğüne şahit olduğunu iddia etti.

'BANA KÜFÜRLER YAĞDIRDI'
Sesler üzerine olay yerine yönelen Sönmez, "Sibel Hanım bana küfür etti. Gerginlik artınca 3 erkek ve 5-6 kadın beni darp etmeye başladı" dedi. Meliha Sönmez, annesinin de kendisini kurtarmak için bıçakla olay yerine koştuğunu söyledi. Sönmez'e diğer site sakinleri destek verdi. Emrah için imza toplayan komşuları, ünlü sanatçının siteden gitmesini istiyor!

ÇOCUK MU DÖVDÜLER?
Emrah'la aynı sitede olan komşularına göre ünlü sanatçı ve eşi, çocuklara karşı agresif tavırlar sergiliyor. İddialara göre Erdoğan çifti, geçen yıl da çocuklara tehdit ve hakaret ettikleri iddiasıyla komşularıyla davalık oldu.