Allah çirkin şansı versin

Aslıhan Doğan'dan önce Arda Turan'la aşk yaşadığı konuşulan İdil Fırat'a yapılan yorum manidardı. Emel Müftüoğlu, Fırat'a 'Allah çirkin şansı versin' diye yazınca akıllara Doğan geldi!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Temmuz 2015 Güncelleme 29 Temmuz 2015, 01:31
Allah çirkin şansı versin

İÇİNDEKİLER

Arda Turan, "Çok yakın arkadaşım" dediği Aslıhan Doğan'la aşk yaşamaya başlayınca olay yarattı. Yıldız futbolcunun ilk olarak uzun zamandır yediği içtiğinin ayrı gitmediği Burcu Esmersoy'la arası açıldı. Yıldız futbolcu, Aslıhan Doğan'dan önce adının anıldığı İdil Fırat'la da görüşmemeye başladı.

SELAMI SABAHI KESTİ
Bir dönem Arda Turan'ın Madrid'deki evinde kalan hatta yine Turan'ın Bayrampaşa'daki evine dahi girip çıkan sosyetik güzel, yıldız futbolcuyla aşk yaşadığını inkar etse de kimseyi inandıramadı. Ancak 'yakın dost' olduklarını söyleyen İdil Fırat ile Arda Turan, yıldız futbolcunun yeni bir aşka yelken açmasının ardından hiç bir araya gelmedi. Hatta sosyetik güzel, instagram'da da Turan'ı takip etmeyi bıraktı. İdil Fırat, Arda Turan'ın şimdiki aşkı Aslıhan Doğan'la da Selin İmer gibi ortak dostları aracılığıyla bir dönem sık sık bir araya geliyordu. Fırat, Doğan'la da selamını kesti ve tıpkı Arda gibi Aslıhan Doğan'ı da instagram listesinden çıkardı.

HAYRANLARI TEPKİLİ
Arda Turan'ın Aslıhan Doğan'la aşk yaşaması, eski aşkı Sinem Kobal'ın hayranları kadar İdil Fırat'ın da çevresini kızdırdı. Sosyetik güzelle yakın dostluğuyla bilinen Emel Müftüoğlu'nun İdil Fırat'ın bir fotoğrafına instagram'da yaptığı yorum manidardı. Ünlü şarkıcı, sosyetik güzele "İdilim, Allah çirkin şansı versin" diye yazıp sonuna da gülücükler yaptı. İdil Fırat'ın birçok takipçisi de bu yoruma katıldığını söylerken Emel Müftüoğlu'nun cümlesindeki 'çirkin'in Aslıhan Doğan'a gönderme olduğu konuşuluyor.