Alkoçlar'a sürpriz damat adayı

Aslışah Alkoçlar'ın Hayyam Garipoğlu'nun oğlu Kasım ile samimiyeti akıl karıştırdı. Sosyetik güzelin yaş gününde Garipoğlu'nun Alkoçlar Ailesi ile çok yakın olması da aşk dedikodularını alevlendirdi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Temmuz 2015 Güncelleme 28 Temmuz 2015, 01:47
Alkoçlar’a sürpriz damat adayı

İÇİNDEKİLER

Güzelliği kadar zarafetiyle de tüm dikkatleri üzerine çeken Aslışah Alkoçlar, sosyetenin en gözde bekarlarından... Son olarak adı kendisinden yaşça büyük televizyoncu Esat Yontuç'la anılan Alkoçlar'ın bu ilişkiyi, babası Ender Alkoçlar'ın vetosu yüzünden bitirdiği iddia edilmişti. O dönemden sonra özel hayatında sessiz olan 21 yaşındaki Aslışah Alkoçlar hakkında yeni bir dedikodu sosyete çevresinde dilden dile dolaşmaya başladı.

DOSTLUKLARI AŞKA DÖNÜŞTÜ
Sosyetik güzel, gönlünü Hayyam Garipoğlu'nun oğlu Kasım'a kaptırdı. Son dönemde İstanbul ve Çeşme'de sürekli Aslışah Alkoçlar'la birlikte olan Kasım Garipoğlu'nun önceki hafta da sosyetik güzelin Alaçatı'daki yaş gününde Alkoçlar Ailesi ile bir araya gelmesi dedikoduları güçlendirdi. Şimdilerde de arkadaş gruplarıyla Mikonos'ta tatilde olan sosyetik ikili, birlikte fotoğraflarını sosyal medyada paylaşmaktan da çekinmiyor. Aslışah Alkoçlar ile Hayyam Garipoğlu'nun eskiye dayanan arkadaşlıklarının birkaç hafta önce aşka dönüştüğü de konuşulanlar arasında.

TAKVİM ÖZEL