Hızlı serseri!

3 ay önce boşanan Teoman, yalnızlığına hızlı son verdi. Ünlü şarkıcı, esmer güzeli sevgilisiyle Bodrum tatiline çıktı. Teo ile aşkı, önceki gün Gümüşlük'te keyifteydi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Temmuz 2015 Güncelleme 08 Temmuz 2015, 00:00
Hızlı serseri!

İÇİNDEKİLER

Bundan 3 ay önce kızı Zeyno'nun annesi Ayşe Kaya'dan boşanan Teoman, yalnızlığa fazla dayanamadı. Birkaç gün önce Cihangir'de esmer bir güzelle objektiflere yakalanan ünlü rockçı, aynı güzelle bu kez Bodrum'da ortaya çıktı. 47 yaşındaki çapkın müzisyenin tercihi Gümüşlük oldu.

FELSEFE DÜŞKÜNÜ
Önce kahvaltı yapan Teo ve sevgilisi, daha sonra sahil yürüyüşü yaptı. Bir süre sonra ise deniz kenarına inen Teoman ve esmer güzel, uzun süre şezlongda yatarak yorgunluk attı. Felsefeye olan ilgisiyle bilinen ünlü müzisyen, antik çağdan günümüze felsefeyi anlatan 'Çizgilerle Felsefe' isimli kitabı saatlerce elinden düşürmedi. Teo, bir ara garsonun selfie çektirme ricasını da kırmayarak her zamanki mütevazı kişiliğini konuşturdu.

DENİZE ADIM ATMADI
Esmer güzeli sevgilisiyle akşam saatlerine kadar sahilde keyif yapan Teoman'ın hiç denize girmemesi de dikkat çekti. Bu arada klip parçası 'Serseri' ile her zamanki gibi büyük ilgi gören ünlü şarkıcı, gün boyu gazetecilerce görüntülendiğinden habersizdi. Bu arada Teo'nun esmer aşkının adı öğrenilemedi.

UFUK ÖZCAN /BODRUM