Ece Erken: Çocuğum için sabrettim pişmanım

Oğlu ve annesiyle Çeşme'de olan Ece Erken, '1 yıldır oğlum için sabrettim. Beni anneler anlar ama çok pişmanım' diyerek günah çıkardı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Temmuz 2015 Güncelleme 08 Temmuz 2015, 01:13
Ece Erken: Çocuğum için sabrettim pişmanım

İÇİNDEKİLER

Şiddet gördüğünü iddia eden Ece Erken, evliliğini buna rağmen 1 yıl yürüttüğü için çok eleştirildi. Erken, eleştiriler üzerine günah çıkardı: "Ünlüünsüz fark etmez; hangimiz yaşamıyoruz ki benim yaşadıklarımı? Evlendiğimiz kişiyi farklı görmeyi, yüceltmeyi sevmiyor muyuz? Aile kurumuna saygıdan, başkaları ne der korkusundan susmuyor muyuz? Çocuğum analı-babalı büyüsün diye birçok şeye katlanmıyor muyuz? Ben de yaptım 1 sene kadar ama pişmanım. Hiçbir anne oğlunun, babasını kötü bilmesini istemez ama can güvenliğimiz için savcılığa başvurmaya mecburduk. 'Çocuk için evlendi' diyenler için de tek cümlem; oğlumu 2 aylıkken aldırmak istedim, doktorum itiraz etti ben de yapamadım..."

OLAY EŞ KONUŞTU
Serkan Uçar ise kendini şöyle savundu: "Gerek kişiliğim, gerek aile değerlerim bana susmayı emrediyor. Şiddet, tehdit vesaire gibi zırvalıkları ciddiye bile almıyorum. Bana ve aileme yapılan fütursuz saldırıların hesabı mutlaka yargıya verilecektir. Basında boşanma üzerinden yer etmek çabası nafiledir."

KAHRAMAN DURAK