Fotoşok !

Efsane basketbolcu Mirsad Türkcan'ın 2014'te boşandığı eşi Dina Dzankoviç, Mehmet Turgut ile aşka yelken açtı. Ünlü fotoğrafçı, 2005 Sırbistan güzeli Dina ile ilk kez objektiflere yakalanınca adeta şoke oldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Temmuz 2015 Güncelleme 06 Temmuz 2015, 00:00
Fotoşok !

İÇİNDEKİLER

NBA liginde oynayan ilk Türk basketbolcu ünvanını taşıyan Mirsad Türkcan'ın, 2011 yılında boşanma davası açtığı ve 2014 Mart ayında boşandığı eşi Dina Dzankoviç'in ünlü fotoğrafçı Mehmet Turgut'la aşk yaşadığı ortaya çıktı.

FAKA BASTILAR
6 aydır gizlice ilişkilerini sürdürdükleri konuşulan Mehmet Turgut ve Dina Dzankoviç çifti, ilk kez önceki gece Cihangir'de görüntülendi. Kısa bir gezinti için Cihangir sokaklarını turlayan ikili, patlayan flaşlarla neye uğradığını şaşırdı. Objektifin arka tarafında durmaya alışık olan ancak bu kez konuk sanatçı durumuna düşen ünlü fotoğrafçı Mehmet Turgut, fotoğrafları çekilince sinirlendi.

SORULAR KIZDIRDI
Sorular karşısında suskun kalan Mehmet Turgut, "Tamam arkadaşlar yeteri kadar çektiniz, bizi rahat bırakın" diyerek kendisini görüntüleyen gazetecilere sitem etti. 2005 Sırbistan güzeli olan Dina Dzankoviç ise sessizliğini korurken ikili hızlı adımlar ile gözden kayboldu.

HALİL ÇİLİNGİR