Dersimiz: Hayat bilgisi

Ünlüler instagram'ı para kazanmak için kullanırken Yılmaz Erdoğan'dan sosyal mesaj geldi. Köyceğiz'deki Toparlar Şelalesi'ne giden ünlü sanatçı, tatilcilerin bıraktığı çöpleri topladı. Erdoğan, bu tavrıyla takdir topladı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Temmuz 2015 Güncelleme 05 Temmuz 2015, 00:00
Dersimiz: Hayat bilgisi

İÇİNDEKİLER

Kariyerindeki başarısı kadar yaşantısıyla da örnek olan Yılmaz Erdoğan yine şaşırtmadı. Birçok ünlü, instagram'da reklam içerikli paylaşımlar yapıp ceplerini doldururken ünlü sanatçı, herkese örnek olacak bir tavır sergiledi. Bir süredir dostlarıyla Köyceğiz'de olan Yılmaz Erdoğan, önceki gün Toparlar Şelalesi'ne gitti. İlk başta eşsiz manzara karşısında adeta büyülenen ünlü sanatçı, şelalenin fotoğrafını paylaşıp altına "Bu rüya" diye yazdı.

'RÜYA' VE 'GERÇEK'
Ancak Yılmaz Erdoğan, birkaç adım atınca rüyadan uyandı! Tatilcilerin uluorta attıkları çöpleri görünce gözlerine inanamayan Yılmaz Erdoğan, hemen kolları sıvadı. Ünlü sanatçı, aralarında oyuncu Ersin Korkut'un da olduğu arkadaş grubuyla poşet yığınlarını temizledi. Bu sırada da fotoğraf çekip instagram'da yayınlayan Yılmaz Erdoğan, bu kare için "Bu da gerçek" diye yazdı. Erdoğan'ın bu tavrıyla hem sorumsuz ünlülere hem de çevre düşmanı tatilcilere güzel bir ders verdi.