Aşka geldiler

Beyza Şekerci ile Engin Hepileri önceki akşam evlendi. Yıldızlar geçidinin yaşandığı düğünde Halit Ergenç ile Kenan Doğulu, romantik şarkılar söyledi; Demet Evgar da aşkını ilk kez görücüye çıkardı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Mayıs 2015 Güncelleme 29 Mayıs 2015, 00:00
Aşka geldiler

İÇİNDEKİLER

Sette tanışıp aşk yaşamaya başlayan Beyza Şekerci ile Engin Hepileri, önceki akşam Sait Halim Paşa Yalısı'nda gerçekleşen düğünle dünyaevine girdi. Hepileri'nin nikah şahitliğini yakın arkadaşı Okan Yalabık üstlenirken, Beyza Şekerci'nin şahitliğini ise menajeri Gaye Sökmen yaptı. 300 seçkin davetlinin katıldığı düğüne Halit Ergenç ile Kenan Doğulu'nun muhteşem sahne şovları damgasını vurdu. Şekerci'nin 80 metre tül kullanılarak hazırlanan gelinliği Merarica imzası taşırken, Engin Hepileri ise Namık Gökçer'in tasarladığı buz grisi damatlığı tercih etti.

DÜĞÜNDE İLKLER YAŞANDI
Düğünde Halit Ergenç, çift için MFÖ'nün 'Yandım Yandım' şarkısını seslendirirken, Kenan Doğulu ise sahnede birbirinden güzel şarkılarını söyledi. Ayrıca düğünde birçok ilk yaşandı. Demet Evgar adının Shan olduğunu söylediği Amerikalı sevgilisiyle düğüne el ele katıldı. Evgar, 'Sizi ne zaman evlenmiş göreceğiz?' sorusuna "Daha benim evlilik yaşım gelmedi. Ufacık bir çocuğum" yanıtı vererek güldürdü. Bu arada eski aşıklar Okan Yalabık ile Hande Doğandemir, gece boyu yan yana gelmemek için büyük çaba sarf etti.

YABANCI DAMAT
Rol aldığı 'Bir Kadın, Bir Erkek' dizisiyle büyük sempati kazanan Demet Evgar, yıllar sonra ilk kez sevgilisiyle gazetecilerin karşısına çıktı. Güzel oyuncu, sevgilisinin ABD'li ve adının Shan olduğunu söyledi.

Böylece Demet Evgar da yabancı damat modasına uydu. Evgar gönlünü Hande Ataizi, Gonca Vuslateri ve Yağmur Ünal gibi ünlü isimlerden sonra ABD'liye kaptıran ünlüler kervanına katılmış oldu.

HALİL ÇİLİNGİR