Hızlı İvana

'Oğlumu artık sadece evleneceğim adamla tanıştırırım' diyen İvana Sert, Ateş'i 5 ayda iki sevgilisiyle buluşturdu. İkoncan, önceki akşam da Can Çelebi ve oğluyla yemekteydi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Mayıs 2015 Güncelleme 27 Mayıs 2015, 00:00
Hızlı İvana

İÇİNDEKİLER

Sosyetik işadamı Yurdal Sert'le olaylı bir boşanma süreci yaşayan İvana Sert, bekarlığın tadını hiç vakit kaybetmeden çıkarmaya başladı. İş hayatına da büyük bir ağırlık veren ikoncanın adı ilk olarak boşanma nedeni olarak gösterilen Hatem Yavuz'la anıldı. İvana Sert, ardından da yine cemiyet hayatının yakından tanıdığı bir isim olan Sinan Akıman'la aşk yaşadı. Akıman'la nişanlanan ikoncan, eski eşinden olan oğlu Ateş'i de sık sık işadamı aşkıyla buluşturdu.

SÖZÜNÜ ÇABUK UNUTTU

İvana Sert, o dönem "Ateş'i sadece evleneceğim adamlarla tanıştırırım. Ateş'in sevmediği biriyle evlenmem" dedi. İkoncan, bu sözlerden kısa bir süre sonra Sinan Akıman'la ayrıldı. Ocak'ta ilişkisi sona eren İvana Sert, birkaç hafta sonra da gönlünü yine sosyetik bir isim olan Can Çelebi'ye verdi.

YENİ CİCİ BABA RALLİCİ
Rallici olan Çelebi
ile aşkı doludizgin süren ikoncan, önceki akşam da sevgilisini oğluyla bir araya getirdi. Etiler Nusret'te Ateş'le Çelebi'yi buluşturan İvana Sert, böylece oğlunu 5 ayda 2 sevgilisiyle tanıştırmış oldu. Bu arada Ateş ile müstakbel cici babası arasındaki mesafeli tavırlar da gözlerden kaçmadı. İvana Sert'in bu buluşması ise "Evlilik yakında mı?" dedirtti.

UFUK ÖZCAN