Göbek starlar

Önceki ün Mersin konserinde göbeği açık bir elbise giyen Hande Yener, fazla kilolarıyla şaşırttı. Yener'in bu hali yeni bir rekabet ortaya çıkarttı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Mayıs 2015 Güncelleme 27 Mayıs 2015, 00:57
Göbek starlar

İÇİNDEKİLER

Yaz sezonunun gelmesiyle birlikte ünlü-ünsüz birçok isim forma girmek için spor salonlarından çıkmazken Hadise ve Hande Yener, son görüntüleriyle şaşırttı. Önceki gün Mersin'de konser veren Hande Yener'in dar kıyafeti yüzünden fazla kiloları dışarıya taştı. Konserinde göbeğini açıkta bırakan bir bluz giymeyi tercih eden Yener'in bu halini gören hayranları ünlü sanatçı için "Kendine yeteri kadar ilgi göstermiyor. En azından vücuduna göre kıyafet seçsin" yorumları yaptı.

ALAY KONUSU OLDULAR
Her konserinde seksi kıyafetler tercih eden Hadise de geçtiğimiz hafta fazla kilolarıyla dikkat çekmişti. Bir dönem diyet yapan fakat daha sonra yine eski kilosuna dönen seksi şarkıcının da tıpkı Hande Yener gibi göbeğindeki fazlalıklar kıyafetinden dışarıya taştı. Sosyal medyada eleştirilen Hadise ile Hande Yener için "Popstar değil göbekstarlar", "Albüm satışları kadar fazla göbekte de rakipler" esprileri yapıldı.