Star Wars

ABD'deki MET Gala, 'dekolte savaşına' dönüştü. Jennifer Lopez, Beyonce ve Kim Kardashian giysileri ile olay oldu ancak geceye damga vuran Rihanna'ydı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Mayıs 2015 Güncelleme 06 Mayıs 2015, 01:47
Star Wars

İÇİNDEKİLER

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Metropolitan Müzesi Kostüm Enstitütü'nün önceki akşamki gala gecesinde transparan kıyafetler başroldeydi. Yılın en önemli moda ve yardım gecesi olarak kabul edilen MET Gala'ya Jennifer Lopez, Kim Kardashian, Beyonce ve Rihanna damga vurdu.

YÜRÜMEKTE ZORLANDI
Gecenin en görkemli kıyafeti ise Rihanna'ya aitti. Çinli modacı Guo Pei imzalı ve kuyruğu upuzun sarı bir kıyafet tercih eden seksi yıldız, kırmızı halıda yürümekte zorlandı. Jennifer Lopez ise kırmızı halıda kıyafetini de tasarlayan Donatella Versace ile boy gösterdi. Beyonce ise Givenchy imzalı transparan ve taşlarla süslü kostümüyle MET Gala'nın en cesur ismi olarak hafızalara kazındı.

OMLET RİHANNA

Rihanna'nın uzun kuyruklu kıyafeti, sosyal medyada alay konusu oldu. Kostümü omlete benzetenler de vardı, pizzaya da! Uzun kuyruğu yüzünden kırmızı halıda da güçlükle yürüyen Rihanna, bu tercihiyle twitter'da da Türkiye ve dünya gündemine yerleşti.

EN CESUR GÜZEL BEYONCE
Galada gözler Beyonce'deydi. Geceye vücudunu tamamen gözler önüne seren transparan bir kostümle katılan ünlü yıldızın kıyafeti de değerli taşlarla süslüydü.