Ardadayı!

Önceki gün Sinem Kobal'a instagram'da sert çıkan Arda Turan, felsefesini açıkladı: 'Kimseye biat yok!' Yıldız futbolcu, bu çıkışlarıyla 'Ardaday ı' unvanını aldı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Mayıs 2015 Güncelleme 05 Mayıs 2015, 02:12
Ardadayı!

İÇİNDEKİLER

Bayrampaşa'da başlayan futbol kariyerine şimdilerde Atletico Madrid'de devam eden Arda Turan, son günlerde yeşil sahalardaki performansından çok açıklamalarıyla konuşulur oldu. Önceki gün eski nişanlısı Sinem Kobal için instagram'da kendi yazdığı özlü bir sözü paylaşan Arda, dün de 'L-Manyak' dergisine verdiği röportajla gündemdeydi. Rol aldığı banka reklamından sonra "Faizler düşmeli" diyerek günlerce konuşulan yıldız futbolcu, bu kez kendi 'adalet ve demokrasi' anlayışını dile getirdi.

'UNUTMASINLAR!'
Defalarca "Biat yok" diyen Turan, şu cümleleri kurdu: "Allah'tan başka hiçbir insana biat etmedim, etmem", "Hiç kimseye biat etmek yok! Unutmasınlar!", "Tekrar söylüyorum: Arda Turan hiçkimseye biat etmez! Etmeyecek! Hiçbir kimseye de bağlılığı yok! Hiçkimseye biat etmek yok!" Bu açıklamalar üzerine yıldız futbolcuya yeni lakap takıldı: "Ardadayı!"

İNSTAGRAM'DA KAPIŞMA
Arda, Sinem Kobal'ı kast ederek "İnsanlar sanıyorlar ki kursağımızda bir şey kalmış da ondan yutkunamıyormuşuz. Halbuki biz yere bile tükürmüyoruz. Bazıları boğulmasın diye" yazdı. Kobal, "Bunca boş konuşan insanın arasında dilsiz olmak. Engel değil, devrimdir!" şeklinde oldu.