Sürpriz ters tepti

Doğum gününde Bengü'ye sürpriz yapmak isteyen Ahmet Çakır, kötü bir sürprizle karşılaştı Şarkıcının, evine gizlice gidip hazırlık yapan aşkına 'Benden habersiz benim evimde ne işin var' diyerek ilişkisini bitirdiği ortaya çıktı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Mayıs 2015 Güncelleme 03 Mayıs 2015, 00:14
Sürpriz ters tepti

İÇİNDEKİLER

Güzel şarkıcı Bengü'nün 3 aylık sevgilisi Ahmet Çakır'dan aniden ayrılmasının sebebi ortaya çıktı. Bengü'nün yakın arkadaşlarından öğrenilen bilgiye göre, 23 Nisan'da 36 yaşına giren güzel popçu, akşam saatlerinde kız arkadaşlarıyla yemekte buluştu. Bengü balıkçıda doğum gününü kutlarken sevgilisi ise hediyesiyle birlikte soluğu Bengü'nün Ortaköy'deki evinde aldı. Evi süsleyip güzel bir sofra hazırlayan Çakır'ın bu sürprizi ise kötü sonuçlandı.

ÇAKIR ŞAŞTI KALDI

Bengü'nün evinde çalışan yardımcısı şarkıcıya "Ahmet Bey evde sizi bekliyor. Doğum günü sürprizi yapacakmış!" mesajı attı. Bu sürpriz karşısında beklenmedik bir tepki veren Bengü, sevgilisini arayıp, "Benden habersiz nasıl evime gidip beklersin. Biz seninle yarın buluşacaktık" diyerek tepki gösterdi. Neye uğradığını şaşıran Çakır ise apar topar evi terk etti. Sevgililer, bir gün sonra Bengü'nün doğum gününü kutlamak için tekrar buluştu. Şarkıcıya pahalı bir takı seti alan işadamı, ikinci kez darbe yedi. Bengü, "Bu hediyeyi kabul edemem. Biz seninle arkadaş kalalım" diyerek aşkını bitirmek istediğini söyledi. İkilinin şu sıralar ise arkadaşça görüştükleri öğrenildi.

Ufuk ÖZCAN