Fatura kabardı

Lüks yaşantısıyla bilinen Asena Erkin, markası 'Asena&Alex' için kesenin ağzını açtı. 500 bin liralık yatırımla işe başlayan Asena'nın harcamaları 800 bin lirayı buldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Mayıs 2015 Güncelleme 02 Mayıs 2015, 00:27
Fatura kabardı

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin'in tasarımcı eşi Asena, lüks harcamalarını yeni işinde de sürdürüyor. Güzel stilist, çalımalarına başladığı 'Asena&Alex' markası için hiç bir masraftan kaçınmıyor. Markasını uluslararası yapmak için çaba sarfeden Asena Erkin, kendisine 10 kişilik bir ekip kurdu.

İDDİALI GELİYOR


Profesyonel çalışma arkadaşlarıyla birlikte harıl harıl çalışmalara başlayan Erkin, şu sıralar sık sık Nişantaşı'nda açtığı moda stüdyosunda vakit geçiriyor. Kreatif directör Alex Jansen'le birlikte Türk ve Hollandalı modacıların buluştuğu markasına çok güvenen Asena, 500 bin lirayla girdiği iş macerasında kesenin ağzını sonuna kadar açtı. Eşi Caner Erkin'den de destek alan Asena'nın harcamalarının 800 bin liraya ulaştığı öğrenildi. Erkin önceki gün de instagramda şu mesajı verdi: "Asena&Alex lüksün estetiğin, tasarımın değerini bilenler için tutkuyla ve sınır tanımayan bir ilhamla yaratıyor. Modern ve etkileyici her detay bugünün benzersiz lüks konseptini yaratmak için bir araya geldik."

Aydın HAMZA