Şerefsiz diyene bak!

Reyting için yapmadığı rezillik kalmayan Okan Bayülgen, çirkinleşti. Yıllardır magazin basını sayesinde ekmek yiyen şovmen, muhabirlere 'Gidin şerefli bir iş yapın' diyerek seviyesini ortaya koydu!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Nisan 2015 Güncelleme 24 Nisan 2015, 02:48
Şerefsiz diyene bak!

İÇİNDEKİLER

Reyting uğruna yıllardan beri yapmadığı kalmayan Okan Bayülgen, kendini sütten çıkma ak kaşık sandı! Programlarında sürekli insanları aşağılayan, reytingleri düşünce çareyi ekrana ünlü olma peşinde koşan isimleri çıkartıp '+18' sohbetler yapan şovmen, önceki gece iyice saçmaladı. Magazincilerin mesken tuttuğu Asmalımescit'teki popüler bir mekanda yemek yiyen Okan Bayülgen, gazetecileri görünce gündem oyununa başladı!

YÜZÜ DAHİ KIZARMADI!

Kamuya açık bir alanda işini yapan gazetecilere çıkışan şovmen, "Siz kim oluyorsunuz da bana soru soruyorsunuz?" dedi. Magazin muhabirlerinin efendi tutumu karşısında yüzü dahi kızarmayan Okan Bayülgen, iyice çirkinleşti. Yıllardır imza attığı tüm projeleriyle magazin basınından faydalanan ve bu sayede cebini dolduran şovmen, basın mensuplarına "Gidin kendinize onurlu ve şerefli bir meslek seçin" dedi. Okan Bayülgen'in bu hakaretine magazin muhabirleri "Biz zaten şerefli bir iş yapıyoruz. Sizin yaptığınız sosyal sorumluluk projelerine de galalarınıza da biz geliyoruz. O zaman şerefli bir iş mi yapıyoruz?" yanıtı verdi.

BİZİM DE SÖZÜMÜZ VAR...

Bu söz karşısında da çirkin tavrını sürdüren Okan Bayülgen, konuyu saptırıp olayı siyasete çevirdi. Magazin muhabirlerine "Gidin siyasilerin skandallarını patlatın" diye akıl veren şovmen için diyeceğimiz tek şey şu: "Yüzlerce kişinin ekmek yediği magazine 'şerefsiz meslek' diyen Okan Bayülgen, sen bu magazinin en sevimsiz yüzüsün!"

PARMAK HASTASI

Gazetecilere sürekli orta parmak hareketi yapan Okan Bayülgen, önceki akşam "Ben size hiç küfretmedim" diyerek de yine saçmaladı!

EKRANDA REZALET

Magazin muhabirlerine 'şerefli iş' yapın diyen Okan Bayülgen, daha önceki hafta programında Cansu Taşkın'ı ağırladı. İnce beliyle ünlü modelin vücut ölçülerini ölçen Bayülgen'in bu yayını üzerine sosyal medyada vatandaşlar tarafından "Bu ne rezalet" mesajları yağdı.