Megastar'dan Prense rest

Prens Albert, dünya sosyetesinin katıldığı Gül Balosu'na Tarkan'ı da davet etti. Ancak Megastar, Prens'in davetini reddedip Monaco'ya gitmedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Mart 2015 Güncelleme 31 Mart 2015, 04:56
Megastar’dan Prense rest

İÇİNDEKİLER

Prenses Grace Kelly Vakfı'nın yardıma muhtaç çocuklar yararına her yıl Monako'da yapılan Le Bal de la Rose (Gül Balosu), önceki akşam yine dünya jet sosyetesini buluşturdu. Dünyaca ünlü tasarımcı Karl Lagerfeld'in organizasyonuyla Monaco Prensi 2. Albert ile Hannover Prensesi Caroline'in ev sahipliğinde yapılan baloya, bu yıl yaklaşık 40 Türk katıldı. Etel Baler, Yasemin ile Nedret Taciroğlu'nun katıldığı baloya, Tarkan'ın da davet edildiği ancak gitmediği konuşuluyor.

FESTİVALDE SAHNE ALMIŞTI
Prens Albert'in özel isteğiyle geçtiğimiz yıl 'Monte Carlo Summer Festivali'nin kapanış konserini veren Megastar, herkesi kendisine hayran bırakmıştı. Prens Albert, dedikodulara göre Gül Balosu'ndan önce de Tarkan'ı bu özel gecede görmek istediğini kendisine iletti. Ancak Megastar, yeni albümünün hazırlıklarını gerekçe göstererek Monaco'daki geceye katılmadı. Bu arada geçtiğimiz sene Prens Albert, aynı baloya Sibel Can'ı davet etmişti. Prens'in davetini hiç düşünmeden kabul eden Can, balodan sonra özel izinli yine Monaco'da albüm fotoğraflarını çektirmişti.