'Can'ım benim

Eda Taşpınar'dan ayrılan Can Verdi'nin ismi Burcu Esmersoy ile anıldı. İkoncanla neşeli pozlar veren ünlü sunucu, Verdi ile çıkan aşk iddiasını yalanlamış oldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Ocak 2015 Güncelleme 24 Ocak 2015, 02:11
’Can’ım benim

İÇİNDEKİLER

HER ikisi de Türkiye'nin en popüler kadınlarından olan Burcu Esmersoy ile Eda Taşpınar'ın adı son günlerde aynı haberlerde geçer oldu. İkoncandan ayrılan Can Verdi'nin önceki günlerde Burcu Esmersoy'la Karaköy'de görüntülenmesi bazıları tarafından 'yeni bir aşk' olarak yorumlandı. Haberler üzerine suskun kalan Esmersoy ile Taşpınar, dün sosyal medyadan paylaştıkları fotoğraflarla dedikodulara nokta koydu.

KARŞILIKLI ÖVGÜLER YAĞDI
Bir davette buluşan Burcu Esmersoy ile ikoncan, neşeli pozlarını instagram'da paylaştı. Bu karelerle Eda Taşpınar ile arasında sorun olmadığını gözler önüne seren güzel sunucu, Can Verdi ile çıkan haberleri de yalanlamış oldu. Bu arada ikoncan, Burcu Esmersoy'la paylaştığı kareye "Herhalde bu fıstık ötesi afetin yanında gözlüksüz fotoğraf vereceğimi düşünmediniz" yazdı. Ünlü sunucudan ise yanıt gecikmedi: "Delirme, asıl biz senin bebeksiliğinin hastasıyız."