Koçlar kampta!

Ünlü yaşam koçu Şeyda Coşkun ile Galatasaray Basketbol Takımı'nın koçu Ergin Ataman, fena yakalandı. İkilinin, 1 saat kaldıkları otele girerken ve çıkarken çekilen görüntüleri basına yansıdı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Nisan 2013 Güncelleme 04 Nisan 2013, 02:49
Koçlar kampta!

İÇİNDEKİLER

Bir süredir adları birlikte anılan yaşam koçu Şeyda Coşkun ile Galatasaray Basketbol Takımı'nın koçu Ergin Ataman, yılın skandal görüntülerine imza attı. Coşkun ile Ataman'ın 29 Mart tarihinde Yeşilköy Polat Otel'de çekilen güvenlik kamerası görüntüleri basına sızdı. Başka bir isimle 1401 numaralı odayı tutan Ergin Ataman, görüntülere göre otele ilk gelen isimdi. Ataman; sakin bir şekilde odasına çıktıktan 10 dakika sonra aynı yerde Şeyda Coşkun göründü. Coşkun ile Ataman, yaklaşık 1 saatin ardından odadan çıktı.

ŞİMDİ GÖZLER ONLARDA!
Ergin Ataman, spor kıyafetleriyle girdiği odadan takım elbisesiyle ayrıldı. Ünlü yaşam koçunun ise odadan çıkarken saçlarının ıslak olması gözlerden kaçmadı. Berna Ataman ile evliliğinden 1 çocuğu olan başarılı koç ile bu yasak ilişkiyi sürekli inkar eden Şeyda Coşkun'un basına yansıyan bu karelerden sonra nasıl bir tepki vereceği ise merak konusu oldu!

OTELDE YASAM DERSi
Birçok ünlü gibi Ergin Ataman'ın da yaşam koçluğunu yapan Şeyda Coşkun; Galatasaray'ın koçuyla çıkan aşk iddialarını ısrarla yalanladı. Coşkun'un otelde çekilen fotoğrafların ardından ise ne diyeceği merak ediliyor.

iHANETi BiTMiYOR
Ergin Ataman, şimdiki eşi ve bir çocuğunun da annesi Berna Hanım ile 2009'da evlendi. Ataman, daha önceki eşi Hale Hanım'ı ise Berfu Haşıoğlu ile aldatmış ve evlilik bu nedenle bitmişti.

TARiH: 29 MART
YER: YEŞiLKÖY POLAT OTEL
ODA NO: 1401

iLK GELEN ATAMAN
Polat Otel'e ilk gelen isim Ergin Ataman'dı. Spor kıyafetlerle 1401 no'lu odaya çıkan Ataman, rahat tavırlarıyla dikkat çekti. Bu arada Ergin Ataman, odayı başkasının adına tuttu.



10 DAKiKA SONRA ŞEYDA GELDi
Ataman'dan 10 dakika sonra 1401 no'lu odanın yolunu Şeyda Coşkun tuttu. Coşkun, tanınmamak için şapka takmıştı.



SAÇLARI ISLAK ÇIKTI
Yaklaşık 1 saat odada kalan ikiliden oteli ilk terk eden Ergin Ataman oldu. Odadan takım elbiseyle çıkan Ataman'dan 10 dakika sonra Şeyda Coşkun göründü. Coşkun'un saçlarının ıslak olması dikkat çekiciydi!




UFUK ÖZCAN