Bir garip gece

Kral TV Müzik Ödülleri'ne katılan Ece Gürsel ile Ali Taran'ın davetten sonra bir mekanda buluştuğu iddia edildi. Gürsel; 'Yanımdaki Taran değil Mehmet Dereli'ydi' dedi!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Mayıs 2012 Güncelleme 02 Mayıs 2012, 01:22
Bir garip gece

İÇİNDEKİLER

DERELi'NiN YENi GÖZDESi!
Cesur kıyafetiyle Kral TV Müzik Ödülleri gecesine damga vuran Ece Gürsel, davetten sonra da adından söz ettirdi. Gürsel'in Ali Taran'la Etiler'deki Sarıhan Gusto'da buluştuğu iddiası ortalığı karıştırdı.

Taran'la buluştuğunu kesin bir dille yalanlayan Ece Gürsel, yanındaki kişinin Mehmet Dereli olduğunu söyleyince akıllara "Yeni bir aşk mı doğdu?" sorusu geldi!

* Şebnem Dinçgör ile evliliği biten Mehmet Dereli, geçtiğimiz aylarda Hülya Avşar ile kısa süreli bir aşk yaşadı.

MEDENi AYRILIK
Yaklaşık 10 ay evli kaldığı Ayşe Özyılmazel'den boşandıktan sonra ilk kez Kral TV Ödül Töreni'nde ortaya çıkan Ali Taran, keyifli halleriyle herkesin dikkatini çekti.

Törende karşılaştığı Özyılmazel'in annesi Oya Germen ile ayaküstü sohbet eden Taran, gazetecilerle konuşmadı. Germen ise "Ali benim dostum olarak kalacak" dedi.

KRAL'IN KRALİÇESİ AJDA
Gecede toplam 8 dalda ödül alan Ajda Pekkan, Kral TV Müzik Ödülleri'ne damgasını vurdu. Bir ödülünü de Burak Özçivit'in elinden alan Süperstar, espriyi patlattı: "Burak'ı hepinizin yerine öptüm."

EN DERİN YIRTMAÇ
Mavi kıyafeti ile dikkat çeken Sibel Tüzün, derin bacak dekoltesi ile geceye damga vurdu.

ŞALVARLI HALİL SEZAİ!
Şarkıcı Halil Sezai, törene şalvarı andıran bir pantalon etekle katıldı. Sezai, gecede ödül aldığı için de hayli gururluydu.

* Geceye sevgilisi Mesut Aksu ile katılan Tuğba Ekinci, kendine ait olmayan yere oturunca kriz çıktı!

En çok retweet alan twitter geyikleri