Rüyada kağıt para görmek ne anlama gelir?

Rüyada kağıt para görmek birçok şekilde yorumlanmıştır. Rüyada altın para görmek ne anlama gelir? Rüyada gümüş para görmek ne anlama gelir? Rüyada yerde para bulmak ne anlama gelir? İşte rüyada kağıt para görmenin detayları...

Giriş Tarihi 17 Ekim 2018, 00:00 Güncelleme 17 Ekim 2018, 09:49
Rüyada kağıt para görmek ne anlama gelir?

İÇİNDEKİLER

Rüyada Kağıt para görmek

Kısa bir süre içinde elinize bir miktar para geçeceğine,

Altın para görmek; hastalığa,sıkıntıya, gümüş para görmek; sevince,mutluluğa yeni dostluklara, birinden para almak; can sıkıcı bir haber almaya, para vermek; birinin canını sıkacak bir sözü ona söyleyecağinize,

Yerde para bulmak

Çok önemli olmayan bir hastalık geçirileceğine, para çalmak; istemeden bir kimse hakkındaki bazı sırları öğreneceğinize, paranızı çaldırmak; herkesden saklamaya özen gösterdiğiniz bir işin açığa çıkacağına, para basmak; gizli saklı bir teşebbüste bulunulacağına, kendinizi para yırtarken görmek ise; önceden başlamış olduğunuz fakat artık pişmanlık duyduğunuz bir işten vazgeçmeye işarettir.

Rüyada para bir kaç şekilde yorumlanır. Gümüş para hayırlı haber, sevinç verici sözdür. Bakır para hayırlı, uğurlu iş ve hizmetkardır. Altın para kıskançlık, dedikodu ve sıkıcı sözdür.Yine rüyada kağıt para görmek, iyilik ve hayra, sadakaya, helâl kazanca delâlet eder.

Bir kimsenin rüyada kağıt para görmesi, ilme, hayırlı evlada, salih ve menfaata çıkar. Rüyada kağıt para dağıtmak, borçları ödemeye, kağıt para taşımak, kâr ve kazanca yorumlanır. Kağıt paralar cüzdan içinde görüldüğü takdirde, Rüya sahibine bir sır emanet edileceğine alâmettir. Sahte kağıt para sebatsızlığa ve boş şeylerle avunmaya çıkar.

İçi kağıt para dolu kasa görmek, rızka, zenginliğe ve bir yerden gelecek mirasa; elinde kağıt para tuttuğunu veya birinden kağıt para aldığını görmek, ticaret işleriyle uğraşmaya delâlet eder.