30 yaş üstü bekar kadınlar

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Ocak 2014 Güncelleme 18 Ocak 2014, 00:13

İÇİNDEKİLER

İki seçeneği vardır; Muhtelemelen üzgün Muhtemelen düzgün kadındır. Tabiki üzgünüde düzgündür ama mutsuzsa eğer, birisinin karısı olamadığı, tek taşı takamadığı, eltili görümceli günler yaşamadığı, "ben bilmem beyim bilir" demediği, kendi hayatını kocasına yükleyemediği için mutsuz değildir.
Hayatı birlikte yaşayabileceğini düşündüğü birinden yoksun olduğu için mutsuzdur.
Ağır darbeler almış, düğün hedefine nişan almışken o nişanı bir anda atan kendini kader mahkumu ilan etmiş kadındır. Kendisini ölmüş kabul etmiş ve katilinin olay yerine gelmesini beklerler.
Belli bir süre sonra ben yeniden doğdun motivasyonu ile görebilirsiniz ortalarda abartı makyajla değişik saç modeli ile.
Kariyer yaparım ben abi mantığıyla arada çaktırmadan biylojik anne saati gelmesini kendine itiraf edemeyen kadındır belki de. Full tempo işe vermiştir kendini fakat aşk kokuları burnunda tütmektedir.
Kısmetini "niye evlenmedin" diye sorulduğunda kelime anlamı olarak "Kısmet" diyen kadındır. Bunlar artık hani erkek nerede modunda gezerler.
Annesi yüzünden kılı var tüyü var çoku var azı var diyerek evde kalmış kızdır. Artık annesi ile anlaşamaz ve sürekli anne ile dalaşmaktadır. Altına indiğinizde anneye bir kin güdülmektedir. Sonrada "beni ne doktorlar istedi ne mühendisler istedi" cümlesi demode de olsa savunma mekanizması olarak kullanırlar.
Hala masallarda kalmış üstü açık üstünde at sembolü bulanan spor arabalı ve yakışıklı beklemektedir. Onlarda onu bekliyordu ya zaten.
Ne istediğini bilmiyordur. Ne istediğini bilmediği için sürekli bişeyler aramakta, sonuçta kendisinin de bilmediği istediği şeyleri karşı tarafta bulamadığı için yalnız kalmaktadır.
Aslında büyükşehir şartlarında ve günümüz ekonomik düzeninde normal karşılanması gereken kadındır. Evlilik için ideal bir yaştadır ve 40 yaşında evlenmemiş kadın gibi biyolojik olarak bazı şeylere geç kalmamıştır.

Heykel

Gözlerinden rahatsız zengin bir adam, hangi doktora gitiyse derdine bir çare bulamamış. Bir arkadaşının tavsiyesi üzerine bir doktora gitmiş doktor hastayı muayene etmiş, tedaviye başlamışlar.
Sonunda adam eski sağlığına kavuşmuş. Hastanenin bahçesine kendisini tedavi eden dotorun adına izafeten bir göz heykeli yaptırmış gözün tam ortasınada doktorun resimini yaptırmış.
Açılışa doktoruda çağırmış, bak demiş sen bemin gözlerimi tedavi ettin beni eski sağlığıma kavuşturdun, bende senin adına izafeten bu heykeli yaptırdım nasıl olmuş begendinmi? demiş doktor Allaha şükür bu tehlikeyide atlattım demiş.
Adam, sağlığına kavuşan benim şükreden sensin nasıl oluyor böyle demiş. Doktor, iyi ki göz doktoru olmuşum ya jinekolog olsaydım şimdi benim resim nerede olurdu? düşünebiliyormusun demiş.

Başlamak

Fransız erkeğine sormuşlar. "Kadının elini niye öpersiniz?" diye.
Fransız cevaplamış: " Kadına saygı duyarım. Erkek ile bir bütünü tamamlar."
Alman erkeğine sormuşlar. "Kadının elini niye öpersiniz?"
Alman cevaplamış: "Kadın kutsaldır. Hayatın devamını sağlar, doğurur."
Türk erkeğine sormuşlar. "Kadının elini niye öpersiniz?"
Türk erkeği cevaplamış: " Bir yerden başlamak lazım! "

Alkışlı Yorum

'Dünyanın en zengin diye ün salan, birkaç defa milyarder Paul Getty, kendisinden para istemeye gelenlere şu cevabı verirmiş:
-'Benden ne isterseniz isteyin, veriyim, fakat para istemeyin.
Çünkü babamdan kalan yegane değerli hatıra odur.'