Gülben Ergen ve Burak Törer ayrıldı

Yaşadıkları aşkla çok konuşulan Gülben Ergen ile Burak Törer çifti ayrıldı. Gülben Ergen ve Burak Törer çifti ayrılıklarını kişisel sosyal medya hesaplarından duyurdu. Peki Gülben Ergen ile Burak Törer çifti neden ayrıldı? İşte Gülben Ergen-Burak Törer ayrılığının detayları.

Giriş Tarihi 25 Eylül 2018, 00:00 Güncelleme 25 Eylül 2018, 09:54
Gülben Ergen ve Burak Törer ayrıldı

İÇİNDEKİLER

Aşkları magazin gündemine bomba gibi düşen Gülben Ergen ve Burak Törer çifti ayrıldı! Gülben Ergen ayrılığı Instagram üzerinden duyurdu. Gülben Ergen, Burak Törer'in gönderdiği Whatsapp mesajını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşarak ayrıldıklarını açıkladı.

NEDEN AYRILDILAR?

Her fırsatta mutluluk pozları veren, birbirlerine şiirler okuyan sevgililerin neden ilişkilerine son verdiği henüz bilinmiyor.

"DOSTLUKLA DEVAM EDECEĞİZ"

Mesajında Gülben Ergen'e teşekkür eden Törer, "Bundan sonra dostlukla devam edeceğiz' ifadelerini kullandı. Gülben Ergen de, "Ben de sana teşekkür ederim" diyerek sosyal medyadan yanıt verdi.

İLİŞKİLERİNİ İNKAR ETMEMİŞLERDİ

Gülben Ergen, adının aşk dedikodularına karıştığı Burak Törer'le ilgili iddiaları konserinde 'Evet aşığım' diyerek doğrulayarak şunları demişti, "Güzel düşünüyorum. İyiyim ve mutluyum"

BURAK TÖRER KİMDİR?

1970 yılında dünyaya gelen Burak Törer aslen Erzurum'ludur. Törer, bugüne kadar Dantel, Evimin Erkeği, Sürgün Hayatlar, Makas ve Bir Nefes Yeter gibi dizi ve sinema projelerinin yapımcılığını üstlenmiştir. Burak Törer 48 yaşında ve yapımcıdır.