Babalar konseri!

7’den 70’e herkesin bildiği şarkılarıyla Türk pop müziğine yön veren efsane grup MFÖ, tam bir yıl aradan sonra yine aynı gün (Babalar Günü’nde) Harbiye Açıkhava’da sahneye çıkacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Haziran 2017 Güncelleme 16 Haziran 2017, 00:10
Babalar konseri!

İÇİNDEKİLER

Babalarına konser veya farklı bir aktivite hediye etmek isteyenler için de alternatifler var. Örneğin müziğin babaları, 18 Haziran Pazar akşamı Harbiye Açıkhava Konserleri kapsamında Babalar Günü'nde müzikseverlerin karşısında olacak.

ZAMANDA YOLCULUK
Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde gerçekleşecek konserde Mazhar, Fuat, Özkan üçlüsü hem en sevilen şarkılarını söyleyecek, hem de yeni akustik albümleri 'Kendi Kendine'den parçaları ilk defa seslendirecek. Efsane üçlü, yıldızların altında, kuşakları bir araya getirdiği dinleyici kitlesini zamanda yolculuğa çıkaracak. Opera Gala Konseri arayanlara da Babalar Günün'nde büyük bir fırsat var. Pumeza Matshikiza & İlker Arcayürek, Lütfi Kırdar Anadolu Auditorium'da sahne alacak. Arda Gülyan'dan Band "80'ler - 90'lar Canlı Performans isteyenler ise Caferağa Spor Salonu'na gidecek.