İstanbul Valiliği boyama etkiliği

Bu yıl 3. kez düzenlenen CNR Expo Kitap Fuarı’nda İstanbul Valiliği açacağı stantla çocuklara İstanbul’u boyatıyor.

Giriş Tarihi 03 Mart 2016, 00:00 Güncelleme 03 Mart 2016, 15:53
İstanbul Valiliği boyama etkiliği

İÇİNDEKİLER

4 - 13 Mart 2016 tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy'de gerçekleştirilecek fuarda İstanbul Valiliği, İstanbul'un simgesi manzara resimleriyle boyama etkinliği gerçekleştirecek.

Boyama sayfalarında İstanbul'un simgelerinden Kız Kulesi, Prens Adaları, Emirgan Korusu, Bab-ı Âli, Ortaköy Camii kullanılacak. Ziyaretçiler boyamalarını yaparken aynı zamanda İstanbul'un, tarihi ve turistik mekânları hakkında bilgi edinebilecekler. Grafik sanatçısı Oğan Kandemiroğlu, tasarımcı Reza Hemmatirad gibi ünlü isimler de fuar alanındaki etkinliklerde öğrencilere eşlik edecek.

Fuarı ziyarete gelen öğrenciler, boyama kalemleri ve manzara resimlerini stanttan temin ederek etkinliğe katılabilecekler. Ziyaretçiler, boyadıkları resimleri #istanbulvaliliğiboyamaetkinliği etiketiyle Twitter, Facebook, Instagram sosyal medya hesaplarından paylaşabilecekler. İstanbul Valiliği ise bu etiket üzerinden boyama etkinliğine katılan öğrencileri Vilayet'te ağırlayacak ve hediyelerini verecek. Etkinliğe katılan öğrenciler, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüyle iletişime geçerek hediyelerini alabilecekler.

Bu sene üçüncüsü düzenlenen CNR Kitap Fuarı, 18 ülkeden katılacak 90 yayınevi ile uluslararası boyutta gerçekleşecek.