Gençler uyuşturucuyla savaşa "motor" dedi

Üniversiteli 4 gencin, bir arkadaşlarının uyuşturucu yüzünden öldürülmesi üzerine zehir tacirlerine karşı açtığı savaşı anlatacak filmin hazırlık çekimleri başladı.

Giriş Tarihi 23 Nisan 2015, 00:00 Güncelleme 23 Nisan 2015, 14:14
Gençler uyuşturucuyla savaşa motor dedi

İÇİNDEKİLER

Uyuşturucunun savurduğu hayatlardan etkilenen İzmirli genç sinemacılar, uyuşturucu kullanımının zararlarını gençlerin bakış açısıyla beyaz perdeye taşıyacak.

Sinemaya gönül veren yaklaşık 50 genç, özellikle akranlarına uyuşturucunun zararlarını anlatmak, böylece kullanımın önüne geçmek amacıyla bir araya geldi.

Filmin senaristi ve yönetmeni Vural Tumbar, gazete ve televizyonlarda gördükleri uyuşturucu mağduru hayatlardan etkilenerek yola çıktıklarını, ekibin oyunculuk eğitimi almış, üniversitede sinema öğrenimi gören, sinemaya gönül vermiş gençlerden oluştuğunu, ünlü oyuncu Özcan Varaylı'nın da filmde kendilerine destek vererek önemli bir rolü üstlendiği aktardı.

Tumbar, filmle gençliğin tehlike altında olduğunu göstermek istediklerini vurgulayarak, filmi izleyenlerde "uyuşturucuya karşı hep birlikte mücadele edersek bu sorun çözülür" düşüncesini oluşturmayı amaçladıklarını kaydetti.