Destan yazdı

Çanakkale Deniz Zaferi'nin 100. yıldönümünde (bugün) vizyona giren 'Son Mektup' filminin galası Kanyon'da yapıldı. Duygu seline kapılan seyirci filme tam not verdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Mart 2015 Güncelleme 18 Mart 2015, 00:00
Destan yazdı

İÇİNDEKİLER

Türkiye tarihinin en önemli olayları arasında yer alan 'Çanakkale Deniz Zaferi'nin bugün 100. yıl dönümünü kutluyoruz. Bu önemli destansı savaşı anlatan ve sinema tarihimizin en görkemli filmlerinden biri olan 'Son Mektup' filminin galası önceki akşam Kanyon'da yapıldı. Çanakkale Savaşı'nda yazılan bir mektubun hikayesini anlatan filmin galasına yapımcı Özhan Eren ile oyuncular Tansel Öngel, Nesrin Cavadzade, Hüseyin Avni Danyal ve Bülent Şakrak katıldı. Bir çok ünlü ismin de hazır bulunduğu galada film ile ilgili konuşan yapımcı Özhan Eren şunları söyledi:

BUGÜN VİZYONDA

''7 yıllık bir çalışmanın sonucunda ortaya çıkan bir film oldu. 13 aylık çekimimiz dahil, ekip arkadaşlarımla çok gayret gösterdik. Bir tek şey hedefledik; 101. yılında Türk sinemasına üzerinde çok çalışılmış, çok emek verilmiş yeni bir film kazandırmak. İnşallah bunu başarmışızdır" dedi. Bugün yüzlerce salonda gösterime girecek 'Son Mektup'u izleyenler tüm kadroyu tebrik etti.