0 / 0ºC
Detaylı Hava Durumu

"Gülen yüzünü unutmayacağım"

Tedavi gördüğü 'da kalp yetmezliği sonucu 69 yaşında yaşamını yitiren tiyatro oyuncusu için, Beyoğlu'ndaki Orta Oyuncular Sahnesinde bir tören düzenlendi.

takvim.com.tr / 07.02.2012 17:49 KÜLTÜR-SANAT
Cenazesi 25 yıl boyunca seyircinin karşısına çıktığı sahneye getirilen Kent'e oyuncu arkadaşları son görevlerini yapmak için geldi. Törene Kent'in akrabaları, tiyatro oyuncusu Ferhan Şensoy, Rasim Öztekin, Ayla Arslancan, Altuğ Yücel, senarist gibi isimler katıldı.

"DÜNYANIN EN GÜZEL GÜLEN İNSANIYDI "


Törene katılan Birol Güven, " Baykal ağabeyi ilk burada seyretmiştim ben. Yolumuz daha sonra burada kesişti. Onunla uzun süre çalıişma fırsatı edindik. Çok eğlenceli çok neşeli bir abimizdi. Çok üzgünüz bugün de burada son görevimizi yapmak için buradayız " dedi.

Son dönemde koptuklarını söyleyen Güven, " Bir konuşmamızda 'da çok mutlu olduğunu söylemişti. Biz de onu Bursa'da mutlu olarak bırakmıştık. Ama sıkıntıları varmış daha sonra öğrendik " diye konuştu. Tiyatro oyuncusu Altuğ Yücel ise, " Baykal ağabeyle aynı sahneyi paylaşmadık ama aynı tiyatroyu paylaştık.Oyunculuğu konusunda zaten birşey söylemeye gerek yok. Çok iyi bir oyuncuydu. Onun gülen yüzünü hiç unutmayacağım.Dünyanın en güzel gülen, gözlerinin içi gülen insanıydı. Nur içinde yatsın " şeklinde konuştu.


Etiketler: , ,
tüm haberler

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan TAKVİM veya takvim.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

ANA SAYFA | GÜNCEL | EKONOMİ | SOSYAL GÜVENLİK | SİYASET | DÜNYA | SPOR | YAŞAM | KÜLTÜR SANAT | SAKLAMBAÇ | TELEVİZYON | ASTROLOJİ
YAZARLAR | YAZI DİZİSİ | SAĞLIK | EMLAK & OTO | TEKNOLOJİ | TATİL & TURİZM | E-GAZETE | GALERİ | ARŞİV | KÜNYE | BİK İLANLARI | GİZLİLİK BİLDİRİMİ | RSS | OYUN
Copyright © 2003-2012 Tüm hakları saklıdır. TURKUVAZ GAZETE DERGİ BASIM A.Ş.