Zeytin kolesterolü bitirin

Damarların iç yüzeyinin yağlanması sonucunda ortaya çıkan kolesterolün ilacı doğal yaşamda saklı. Uzmanlar bu rahatsızlığa karşı "'Zeytin yaprağını kaynatın. Sabah akşam için. Hastalığı yenin' diyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Mart 2015 Güncelleme 07 Mart 2019, 11:15
Zeytin kolesterolü bitirin

İÇİNDEKİLER

Kalp-damar hastalıklarını tetikleyen kolesterole karşı doğal yaşam çare oluyor. Uzmanlar hastalığa iyi gelecek karışımları şöyle aktarıyor...

ÇIBAN OTU: Bir çay fincanı kaynar suyun içine ince kıyılmış bir çay kaşığı çıban otu katın. Demlenmesi için kısa bir süre bekledikten sonra süzerek günde iki kez sabah-akşam birer çay fincanı için.

ZEYTİN YAPRAĞI:
Bir litre suyun içine ince kıyılmış bir avuç taze zeytin yaprağını katın. Kaynatılmasının ardından süzerek günde iki kez sabah-akşam birer çay fincanı tüketin.

HİNDİBA:
Bir çay fincanı kaynar suyun içine ince kıyılmış bir çay kaşığı yabani hindiba atın. Demlenmesi için bekledikten sonra süzerek günde iki kez sabahakşam birer çay fincanı için.

KEKİK:
Bir çay fincanı kaynar suyun içine ince kıyılmış bir çay kaşığı kekik ilave edin. Demlenmesi için kısa bir süre beklendikten sonra süzerek sabah-akşam birer çay fincanı için.

ARDIÇ TOHUMU:
Bir litre suyun içine havanda dövülerek toz haline getirilmiş bir silme yemek kaşığı ardıç tohumunu atın. Kaynatılmasının ardından süzerek günde iki kez sabah-akşam birer çay fincanı için.

KUŞ DİLİ:
Bir çay fincanı kaynar suyun içine ince kıyılmış bir çay kaşığı kuş dili katın. Demlenmesi için bekledikten sonra süzerek, sabahakşam olmak üzere birer çay fincanı için.

MISIR PÜSKÜLÜ:
Bir litre suyun içine ince kıyılmış bir avuç mısır püskülü atın. Kaynatılmasının ardından süzerek, günde iki kez sabah-akşam birer çay fincanı için.

SARIMSAK:
Her gün yemek aralarında iri bir diş sarımsak yiyin.

CEVİZ VE ZEYTİNYAĞI

Yirmi adet taze cevizi parçalayıp bir şişenin boğazına kadar doldurun. Daha sonra üzerine ağzına kadar zeytinyağı ekleyin. Ağzını sıkıca kapattıktan sonra şişeyi 2 hafta boyunca güneş görebileceği bir yerde bekletin. Yemeklerden önce az miktarda suyun içine bir çay kaşığı katarak kullanın.