Aşk uğruna almanız gereken 5 risk!

İlişkinizi yıpratmamak adına, problem çıkarmamaya çalışıyor olabilirsiniz. Ancak zaman zaman risk almanın sevgilinizle sizi birbirinize yakınlaştırdığı da bir gerçek. Olayları lehinize çevirmek için yapabileceklerinizi yazımızdan öğrenebilirsiniz.

Giriş Tarihi 07 Mart 2019, 11:16 Güncelleme 07 Mart 2019, 11:16
Aşk uğruna almanız gereken 5 risk!

İÇİNDEKİLER

►Ekranın Yakışıklıları

Düzgün fiziklerinin yanı sıra kendilerine hayran olmamızı sağlayacak pek çok başka özellikleri var. Televizyon dünyasının göze çarpan yakışıklılarıyla ilgili merak ettiğiniz her şey bu sayfalarda!

Solaryumun Günyüzüne Çıkmayan Zararları


Güneşin etkisini yitirmesiyle popülerleşen solaryum aslında cilde çok önemli hasarlar veriyor ve en önemlisi cilt kanserine sebep olabiliyor. Bu konuda yapılan son araştırmalara bir göz attıktan sonra solaryuma girmeden önce bir kez daha düşüneceksiniz.

İlişkinizi Ekonomik Krizden Koruyun

Azalan banka hesapları ve stresli iş ortamlarının yarattığı gerginlik şimdi de ilişkinizi tehdit ediyor olabilir. Yazımızdaki stratejiler sayesinde siz de aşkınızı krizin negatif etkilerinden koruyabilirsiniz.

Örneklerle İlkbahar ve Yaz Modası


Yeni sezon alışverişinin heyecanına kapıldığımız Mart ayında, mercan renkli ve minik çiçek desenli parçalara bürünerek baharı karşılayabilirsiniz.

En Yeni Mekanlar, Yeni Tatlar

Hep aynı mekanlara gitmekten sıkıldıysanız yıldızı yükselen kaçış noktalarına göz atmanızı öneriyoruz. Lezzetli ve sağlıklı mönülere sahip bu adresleri sizler için görüntüledik ve izlenimlerimizi kaleme aldık.