CHP'li İBB'ye bilet tepkisi: "109 yıllık tiyatromuzu mahvettiniz"

Son dakika haberi! CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yönetimindeki Şehir Tiyatroları'nın online bilet satış sitesindeki aksaklık, tiyatroseverleri öfkelendirdi. İBB Şehir Tiyatroları bilet satış sitesi sürekli hata verince vatandaş çileden çıktı. Sosyal medyada "Şu konuya bir çözüm bulamadınız gitti! 109 yıllık Şehir Tiyatroları'nı düşürdüğünüz hale bakın! Bir tiyatro keyfimiz vardı, onu da mahvettiniz!" yorumları dikkat çekti.

Giriş Tarihi 26 Ocak 2023, 07:55 Güncelleme 26 Ocak 2023, 08:21
CHP’li İBB’ye bilet tepkisi: 109 yıllık tiyatromuzu mahvettiniz

İÇİNDEKİLER

İstanbullu tiyatroseverler öfkeli. CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi çatısı altında hizmet veren Şehir Tiyatroları'nda yaşanan aksaklık, vatandaşı çileden çıkardı.

SÜREKLİ SİSTEM HATASI VERİYOR
Tiyatro gösterilerini izlemek için online bilet almak isteyenler, sitenin sürekli sistem hatası vermesine tepki gösteriyor.

İSTANBULLULAR BİLET ALAMADI
Sabah'ta yer alan habere göre, bilet alamayan, sorunlarını çözecek muhatap da bulamayan vatandaşlar, sosyal medyadan İBB'yi göreve çağrıyor.

İşte o tepkilerden bazıları:

'SAKIN HA ÖZÜR DİLEMEYİN!'
"Ben pes ettim bütün gece PC başında beklemekten. Böyle rezillik görmedim!- (mudboond)"
"103 dakikadır çağrı merkezinin iğrenç müziğini dinliyorum.", (İpkins)


"110 dakika sıra bekledim ve telefon yüzüme kapandı." (ipkins)
"Bilgisayardan giriyorum 'Çalışma var' diyor. Bileti sadece gişeden satmak nasıl bir şey ya… Sakın ha özür dilemeyin, açıklama yapmayın, hatanızı kabul etmeyin." (thewandering)

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN