CHP'den lüks otelde bol rakılı yemek! Davetiye de 10 bin lira... Sosyal medyadan tepki yağdı

Ekonomik kriz var edebiyatı yapıp sürekli yalan yanlış kirli siyaset yapan CHP'de lüks organizasyonlar devam ediyor. CHP’nin lüks otelde verdiği alkollü Ankara il yemeğinin fiyatı tam 10.000 TL. Sosyal medyada paylaşılan davetiye ve rakılı yemek fotoğrafları ise büyük tepki topladı.

Giriş Tarihi 18 Mayıs 2022, 01:15 Güncelleme 18 Mayıs 2022, 09:08
CHP’den lüks otelde bol rakılı yemek! Davetiye de 10 bin lira... Sosyal medyadan tepki yağdı

İÇİNDEKİLER

CHP'nin lüks etkinlikleri ara vermeden devam ediyor. Ekonomik kriz var diye hükümeti kirli bir siyasetle eleştirmeye kalkan Cumhuriyet Halk Partisindeki son lüks etkinlik sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

10 BİN LİRALIK DAVETİYE

Özellikle CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun elektrik faturası üzerinden yaptığı şov ödediği lüks otel faturasıyla gündem olmuştu. Fatura üzerinden madur edebiyatı yapan Kılıçdaroğlu lüks tatile 400 bin lira vermişti. Son olarak CHP'nin lüks otelde verdiği alkollü Ankara il yemeğinin fiyatı tam 10.000 TL. Sosyal medyada paylaşılan davetiye ve rakılı yemek fotoğrafları büyük tepki topladı.

BU DEĞİRMENİN SUYU NEREDEN?

Rakılı lüks etkinliğe tepki gösterenler arasında Savcı Sayan da var. Sosyal medyada açıklama yapan Sayan, "CHP'nin Sheraton Otelde verdiği bol rakılı Ankara il yemeği.. Bilet fiyatı 10.000.. 30 liralık sahurumuza şatafatlı diyenler,haftalarca tartışanlar Allah size biraz vicdan nasip etsin" dedi.

AK Parti Ağrı İl Gençlik Kolları'nın düzenlediği, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'ın da katıldığı sahur programı sosyal medyada hedef haline getirilmiş, söz konusu programa katılan gençlerin erbane çalarak eğlenmesi birtakım odaklar tarafından tepkiyle karşılanmıştı.

Sahur etkinliğini bir algı ve propaganda malzemesi haline getiren CHP medyası ve troll ağı mesnetsiz iddialar üzerinden Ağrı'daki AK Partili gençlere yüklenmişti.



Yaşanan bu gelişmelerin ardından CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) düzenlediği ramazan etkinliği sosyal medya gündem oldu.



İBB'NİN RAMAZAN ETKİNLİĞİ: "KAÇ KADEH KIRILDI SARHOŞ GÖNLÜMDE"
İBB yönetiminin 'İstanbul'da Ramazan Etkinlikleri' kapsamında düzenlediği, Rubato'nun sahne aldığı konserde "Kaç kadeh kırıldı sarhoş gönlümde" şarkısının çalınması büyük tepki çekti.


LÜKS OTELDE BOL RAKILI YEMEK SOSYAL MEDYANIN GÜNDEMİNDE
Davetiye ve rakılı yemek organizasyonu sosyal medyada büyük tepki topladı. İşte Twitter'da yer alan tepkilerin bazıları: