CHP yandaşı Halk TV’de deprem! Ankara bürosu kapatılıyor çalışanlar kapı önüne konuyor

CHP yandaşı besleme medya Halk TV’nin İstanbul’da yapılan toplantısında Ankara Haber Merkezi’nde çalışanların işten çıkarılıp Ankara bürosunun kapatılma kararı alındığı ortaya çıktı. Hak, emek gibi söylemleri dilinden düşürmeyen kanal büyük bir işçi kıyımına hazırlanıyor.

Giriş Tarihi 27 Ekim 2021, 17:04 Güncelleme 27 Ekim 2021, 17:13
CHP yandaşı Halk TV’de deprem! Ankara bürosu kapatılıyor çalışanlar kapı önüne konuyor

İÇİNDEKİLER

CHP'nin yandaş ve fondaş kanalı Halk TV'nin İstanbul'da yapılan toplantısında Ankara Haber Merkezi'nde çalışanların işten çıkarılıp Ankara bürosunun kapatılma kararı alındığı ortaya çıktı.

Kulislerde dolaşan bilgilere göre içlerinde kameraman, muhabir ve teknik ekip bulunan toplamda 15 personele tebligat yapıldı. Ancak çalışanlara "İstanbul'a gelmek isteyen olursa bize bir hafta içinde bildirin" denildiği öğrenildi.

PROGRAMLAR TEKER TEKER SONLANDIRILIYOR
Halk TV'de Fatih Ertürk'ün sunduğu hafta içi yayınlanan 'Günün Raporu' ve hafta sonu ekrana gelen 'Türkiye Nereye' programlarına son verilirken, ayrıca Savaş Kerimoğlu'nun hazırlayıp sunduğu 'Günaydın Türkiye' programı için de bitirilme kararı verildi.

İKİ GÜN ÖNCE AYRILMIŞTI
Halk TV Ankara haber müdürü Umut Yertutan iki gün önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 'Halk TV benim için bitti' diyerek istifasını duyurmuştu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN