Montaj pa'kedi'

Oktar ve Kedicikleri tutuklandı. Örgütün, FETÖ’nün kaset ve montaj kumpaslarını hazırladığı anlaşıldı. 2 bin 500 adet telefon ve harddisklerden oluşan arşivin incelenmesi için Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ndeki özel bir ekip düğmeye bastı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Temmuz 2018 Güncelleme 21 Temmuz 2018, 01:39
Montaj pa’kedi’

İÇİNDEKİLER




Ekranlarda "dans" etti. Kedicikleriyle pozlar verdi. Ancak geçtiğimiz günlerde başlatılan operasyon Adnan Oktar ile "Kedicikler"in gerçek yüzünü ortaya serdi. Elebaşı Adnan Oktar dahil 168 üyesi tutuklanan suç örgütüyle ilgili yeni bilgiler tespit edildi. Örgütün Fetullahçı Terör Örgütü'nün adeta "kaset" destekçisi olduğu belirlendi. Bu kapsamda Ümraniye'de bir deponun basıldığı ve örgütün dijital arşivinin ele geçirildiği bildirildi. 2 bin 500 adet telefon, laptop ve harddisklerden oluşan arşivin incelenmesi için Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde özel bir ekibin oluşturulduğu kaydedildi. Bir kamyona yüklenerek Emniyete götürülen dijital malzemelerin deşifre edilmesiyle örgütün tüm yönleriyle deşifre edileceği belirtildi.


YETİMİN MALINA...
Öte yandan örgütün 14 yaşındaki bir erkek çocuğu da mağdur ettiği ortaya çıktı.. L.'nin "Oktar beni 26 yaşındaki kadınla evlendirdi. Sonra da mallarımı elimden aldı" şeklinde ifade vererek şikayetçi olduğu öğrenildi.


O DOKTOR ARANIYOR
'Kedicikler' olarak bilinen kadınlara, yeşil reçeteli sakinleştirici ilaçlar verildiği belirlendi. Söz konusu ilaçları ise Oktar'ın doktor müridi Muhammet Cihat Gündoğdu'nun yazdığı iddia edildi. Arananlar listesinde olan Gündoğdu'nun yurtdışına kaçmış olabileceği belirtildi. Gündoğdu'nun çalıştığı hastane FETÖ soruşturması kapsamında kayyım atanmıştı.


MADONNA İÇİN 300 BİN DOLAR
Adnan Oktar'ın gündeme gelmek için milyonlarca dolar saçtığı ortaya çıktı. Madonna ile 15 dakika görüşebilmek için kesenin ağzını açtı. Bunun için bir vakfa 300 bin dolar bağış yaptı. Görüşme ise Çırağan Sarayı'nda gerçekleştirildi. Oktar, Madonna'ya altın bir tepsi, antika bir ibrik ve 10 metrekare ipek halı hediye etti. Bu arada Oktar, Madonna ile birlikte Tevrat ve Kabala okudu.


İLHAM AŞKI!
Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nden terk olan Oktar'ın Kedicikleri'n nü resimlerini bir tanıdığına yaptırdığı belirlendi. Ancak kadınları etkilemek için bu tabloları kendisinin yaptığını söyledi.


HAÇ, KUR'AN İÇKİ...
nnAdnan Oktar'ın Çengelköy'deki villasına yapılan operasyonun yeni görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde haç kolye ve banyoda bulunan Kur'an-ı Kerim meali ve içki şişeleri dikkat çekti.