Yola devam

Cumhurbaşkanı Erdoğan Afrin'de operasyonların süreceğini şu sözlerle söyledi: Hamdolsun Afrin’de 1829 teröristi, Mehmetimiz etkisiz hale getirdi. Hani bazı yalan yanlış şeyler çıkıyor. Hiçbirine aldırmadan yolumuza devam ediyoruz

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Şubat 2018 Güncelleme 23 Şubat 2018, 03:00
Yola devam

İÇİNDEKİLER

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Sanat Özel Ödülleri Töreni'nde konuştu. Kültür-sanata verilecek değerin önemine dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Güzel işlerin ödüllendirilmesi bir vefa borcudur. Bugün bu borcun 2017 faslını ödemek için buradayız. Mırıldandığı şarkıdan izlediği filme, yediği yemekten giydiği kıyafete kadar başka bir medeniyetin dünyasında gezen biri nasıl bizim olabilir? İşte bunu aşmamız lazım. Önce kendi hazinelerimize sahip çıkacağız" dedi. Güncel konulara da değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi:

'PAPAĞANLAŞMAYACAĞIZ'
"Biliyorum ki birileri bizi yine Batı düşmanlığı ile itham edecek. Taklit değil telif peşinde koşan, papağanlaşan değil analitik düşünen olmamız gerektiğinin bilinciyle yönümüzü çevirdik. Maziden atiye kurduğumuz köprüyü güçlendirerek vizyonlarımızı biçimlendiriyoruz. Biz hep birlikte Türkiye olursak, kaderimiz de ona göre şekillenecektir. İşte hamdolsun Afrin savaşında 1829 teröristi, Mehmetimiz etkisiz hale getirdi. Tabii bu bir inancın neticesidir. Ve dağ taş demeden bu savaşı askerimiz sürdürüyor. Hani bazı yalan yanlış şeyler çıkıyor. Hiçbirine aldırmadan yolumuza devam ediyoruz."