Gülben Ergen'e Yeşim Salkım ve Seren Serengil'den tepki

Gülben Ergen'in İzmirli evli işadamı Tolga H. Duğles'le aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Bunun üzerine Yeşim Salkım ve Seren Serengil adeta açtı ağzını yumdu gözünü...

Giriş Tarihi 22 Eylül 2017, 00:00 Güncelleme 22 Eylül 2017, 12:56
Gülben Ergen’e Yeşim Salkım ve Seren Serengil’den tepki

İÇİNDEKİLER

Gülben Ergen'in İzmirli evli işadamı Tolga H. Duğles'le birlikte olduğu iddiası magazin gündemini karıştırdı. GÜNAYDIN dün ikilinin birbirlerine yazdıkları söylenen aşk mektuplarını manşetten yayınladı. Uçankuş TV ise ikilinin fotoğraflarını ortaya çıkardı. Ayrıca Ergen'in geçtiğimiz günlerde bu aşkı haber yapan Kanal D programı Magazin D'nin iki çalışanını da işten kovdurduğu iddia edildi.

Ergen'in eski kocası Hakan Uzan'la birlikte olduğunu söyleyen Yeşim Salkım, önceki gün Beyaz TV'deki 'Söylemezsem Olmaz' programına telefonla bağlandı. Salkım, konuyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı:

"Bugüne kadar sustum artık susmak istemiyorum. Gülben yüzünden bu ülkeden gitmek zorunda kaldım. Zamanında onun yüzünden çok veto yedim. O zamanki eşimle Gülben'in ilişkisi için dedektif tuttum. Bunlar yüzünden kanserin eşiğinden döndüm"

Maddi-manevi büyük zarara uğradım. Gülben, Seren Serengil'in evlenmek üzere olduğu kişiyle beraber oldu. Ama artık onun başka bir yuva yıkmasına izin vermeyeceğim. Bu adamlar akıllarını başlarına devşirsinler, girmesinler bu kadının koynuna."

Ergen ile birlikte olan işadamının eşine de seslenen Salkım; "Yuvasına sahip çıksın, kocasını o kadından kurtarmaya çalışsın" dedi.

Ünlü şarkıcı, Ergen ile sorun yaşadığı dönemlerde kendisini eleştiren gazetecilere de tepki gösterdi:

"Arkadaş ben herkesten önce anneydim. Ebru Şallı'yı yerden yere vuran medyaya, Cengiz Semercioğlu'na da sesleniyorum: Hani sen adamsın ya, sen hani babasın ya, hani sen erkeksin ya; yazıklar olsun. Haberi bir tek SABAH kullandı"

'SEN KÖTÜSÜN ÇEKİRGE'

Gülben Ergen'i evlenmek üzere olduğu sevgilisini elinden almakla suçlayan Seren Serengil sosyal medyada şu yazıyı paylaştı: 'Evliyken evli bir adama mektuplar yazan, ilişki yaşayan, dernek sahibi, çocuklarının arkasına her olayda sığınan kıymetli anne!

'Boşanacaksın!' diye direttiğin adamın da bir evladı, bir eşi vardı. Yemin ettim Türkiye'ye senin o gerçek yüzünü göstertmeye.

Çekirge 10'uncu sıçrayışta yakalandı. 'Seren'i susturttum' demişsin; vicdanını da susturabildin mi? Bana yaptıklarını, Yeşim'e yaptıklarını, eski eşinin eşine yaptıklarını sindirebildin mi?

Sen kötüsün çekirge! İki gazeteciyi işten kovdurdun. Yıllarca hepimizin canını yaktın. Şimdi başka bir kadının canını yakmana izin vermeyeceğim.'

Tolga Duğles'in eşi ile Gülben Ergen'in benzerliği herkesi şok etti.

Sabah Gazetesi, ikilinin birbirleri için kaleme aldığı iddia edilen notlara ulaştı. Notlarda Gülben Ergen, Duğles'e 'Hikmet'im' diyor. İşadamı ise Ergen'e 'Güneşim' diye hitap ediyor.