Para var huzur var!

Türk zenginlerin çocuklarının hayatları İngilizler’in çenesini yoruyor. Zenginliklerin sergilendiği fotoğraflar, Sun’a haber oldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Eylül 2017 Güncelleme 19 Eylül 2017, 11:14
Para var huzur var!

İÇİNDEKİLER

İNGİLİZ The Sun gazetesi, İstanbul'un zengin çocuklarının anlatıldığı 'The Rich Kids of Istanbul' başlıklı bir haber yaptı. Zengin gençlerin sosyal medya hesaplarında yayınladıkları fotoğraflardan yola çıkılarak yapılan haberde, gençlerin lüks yaşamlarına dikkat çekildi. Çoğu babadan zengin olan gençlerin, fotoğraflarında milyon dolarlık arabalarına, yatlarına, uçaklarına vurgu yaptığı görüldü. Her adımlarını fotoğraflara yansıtmaya çalışan gençler için The Sun, 'Bu Türk gençleri için her gün tatil gibi' ifadesini kullandı. Öyle ki; gençlerin bir günde birkaç ülkeden bildirim yaptığı, genç yaşlarında dünyanın yarısını gezdiği görüldü.



BURCU UYSAL​
Efe Can Uysal ile 1 yıl önce evlenen Burcu Uysal, kocasıyla dünyayı gezmeye başladı. Lüks arabalar ve mekanlarda çektirdikleri fotoğrafları Instagram'da paylaşan çift, çok sayıda takipçiye sahip.



​CAN BAŞARAN​
Can Başaran da Instagram adresinde lüks hayatını paylaşanlardan. Başaran, soyadının yazdığı özel uçakla da bu pozu vermiş.



ÖMER BARIŞ ARSLAN
Amerika'da öğrenci olan Ömer Barış Arslan, babasının parasıyla aldığı araba ile poz verdi. "Arabayı hayırladık" yazdığı paylaşımıyla bunu duyurdu.



EZGİ HAS
İş dünyasına danışmanlık yapan Ezha Group'un kurucusu. Restoran işletmeciliği de yapan Has'ın, oto yıkama işletmesi de bulunmakta. 20'li yaşlardaki Ezgi Has, lüks takıları ve arabalarıyla poz vermeyi seviyor. En çok da bu kaplanla pozu ilgi görüyor.