‘İntihar etmeyi düşünüyorum’

Brezilya’da hırsızlık yaparken yakalanan Işın Karaca’nın eski kocası Sedat Doğan’ın perişan hali ibret vericiydi. Doğan’ın yakınlarına “İntiharı düşünüyorum” dediği öğrenildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Eylül 2017 Güncelleme 15 Eylül 2017, 02:08
‘İntihar etmeyi düşünüyorum’

İÇİNDEKİLER

Bir zamanların ünlü fotoğrafçısı ve yönetmeni Sedat Doğan, 2011'de şarkıcı Işın Karaca ile dünya evine girdi. Sosyeteye ilk adamları attı. Herkesin de güvenini kazandı. Mia adında bir kız çocukları olan çift 2 yıl sonra yollarını ayırdı. Doğan için zorlu bir süreç başladı. Bunalıma giren fotoğrafçının, kokain kullandığı iddia edildi. Dibe vuruşunun nedenlerinden biri de uyuşturucu olduğu ileri sürüldü. Geçen yıl da aralarında Demet Akalın'ın da olduğu birçok ünlüyü dolandırdığı iddia edildi. Doğan, hapse girmemek için ise Brezilya'ya kaçtı. Ancak burada da Sao Polo'da bir markette hırsızlık yaptığı, sonra bir Türk lokantasından 2 tablet bilgisayar çaldığı, bir kişinin de çantasını gasp ettiği ortaya çıktı. Sedat Doğan, gözaltına alındı. Eski halinden ise eser yoktu.



Brezilya'da gözaltına alınan Sedat Doğan'ın son hali şaşırttı.​

HASTANEDEN KAÇTI
Sedat Doğan'ın Brezilya'ya gitmeden önce ise sık sık psikiyatri hastanesine kaldırıldığı ancak her defasında kaçtığı öğrenildi. Bir süre önce ise yakınlarına telefon açıp şöyle şunları söyledi: "Sona geldim, perişanım. İntiharı düşünüyorum. Tek isteğim kızımı görmek. Sasha Mia'yı çok özledim." Öte yandan Demet Akalın, "Sedat Doğan annesinin kanser olduğunu, ilaç parası bulamadığını söyleyip benden 2 bin lira aldı. Sonra bankaya gidip hesabımdan para çekmeye kalktı. Meğer herkesi dolandırıyormuş. Polise şikayet ettim" demişti.