Sakarya ruhu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya Zaferi mesajı yayınladı: “Sakarya Meydan Muharebesi’ni de zafere ulaştıran kararlılıkla, bugün devletimizi ilelebet yaşatmak ve yeni nesillere daha güzel yarınlar bırakmak için çalışıyoruz”

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Eylül 2017 Güncelleme 13 Eylül 2017, 02:44
Sakarya ruhu

İÇİNDEKİLER

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, Erdoğan, 13 Eylül Sakarya Zaferi'nin yıldönümü dolayısıyla mesaj yayımladı. Sakarya Meydan Muharebesi'nin, "Hattı müdafaa yoktur, sathı müdafaa vardır, o satıh bütün vatandır" anlayışıyla verilen mücadeleler sonucu zafere ulaştığını vurgulayan Erdoğan, "Vatan ve bayrak sevgisini her şeyin üzerinde tutan aziz milletimiz, canı pahasına inancına ve istiklaline sahip çıkmıştır" değerlendirmesini yaptı.

KURTULUŞ SAVAŞI'NDAKİ GİBİ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sakarya Zaferi mesajında şunları kaydetti: "Kurtuluş Savaşımız'ın her aşamasında olduğu gibi Sakarya Meydan Muharebesi'ni de zafere ulaştıran azim ve kararlılıkla, bugün devletimizi ilelebet yaşatmak ve yeni nesillere daha güzel yarınlar bırakmak için çalışmaya devam ediyoruz. Bu vesileyle, özgürlük ve bağımsızlığımıza, aziz vatanımıza sahip çıkmak için hayatlarını feda etmekten çekinmemiş olan tüm şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum. Sakarya Zaferi'nin yıldönümünde başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere, Kurtuluş Savaşı'nın tüm kahramanlarını rahmet ve şükranla anıyorum."